hantagri illikdunya.biz sohpat
لاچىن
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 296
شۆھرىتى: 2990 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3249 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 378 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 116(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-20
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بىزنىڭ ئائىلدىكىلەر دائىم    لەغمەننىڭ  سىيىنى  بەك  ئۇششاق   توغرىماڭلار    بەك  پۇشۇرۋەتمەڭلار     دەيدۇ  ئۇنداق  يىسىغۇ  ياخشى  لىكىن مەن دائىم ئۇنداق قىلاي دىسەم  ياڭيۇ  ،جاڭدۇ  دىگەن سەيلەر  پىشمايدۇ،   لىكىن  ئىشخانىلاردىمۇ  يوغان توغرايدىكەن  لىكىن  بىردەمدىلا  قورىسىمۇ  پىشىدىكەن ئاشپەز  دوستلار  قانداق  سىھىر  قىلىسىلەر  دەپ  بىرىڭلا   ............قانچە  مىنۇت  قورىسام  مۇۋاپىق  بولىدۇ؟بۇنىمۇ  سورىۋالاي   رەخمەت     
تېما تەستىقلىغۇچى : axtuzi
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-04-06, 13:12

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( لاچىن )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-04-06 20:00 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لاچىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 31
يازما سانى : 2690
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 774(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئوتىڭىزغا  قارايسىز  ، ئوتۇڭىز  كۈچلۈك  بولسا  تېز  پىشىدۇ ، ئوتىڭىز  سوۋۇپ  قالغان  بولسا  ئاستا  پىشىدۇ ، ھەتتا پىشمايمۇ  قالىدۇ .  ئاشخانىنىڭ  ئوتى  ئۆيىڭىزنىڭكىدىن  10 ھەسسە كۈلۈك ،  شوڭا  ھەممە  ئادەم ئاشخانىغا  ئامراق  !!
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-06 21:14 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئارمان

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2715
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 868
شۆھرىتى: 8750 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 8860 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 911 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 178(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

شۇڭا ئاشپەز ئۇستام دەيمىز ئەمەسمۇ . . . ئۇلارنى
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-06 22:44 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئارمان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
زەمزەم
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2642
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 179
شۆھرىتى: 1790 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1330 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 179 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 25(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

شۇڭا ئاشپەز ئۇستام دەيمىز ئەمەسمۇ . . . ئۇلارنى
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-07 10:04 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( زەمزەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

سەمەندەر
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2598
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 37
شۆھرىتى: 370 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 440 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 41 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 15(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-14
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئادەتتە ياڭيو، جاڭدو قاتارلىق كۆكتاتلارنى قورىغاندا بىرى ئوت كۈچلۈك بولسا تىز پىشىدۇ، يەنە بىرى بۇ خىل كۆكتاتلارنى قورىغاندا پەمىدورنى بالدۇر سېلىۋالماسلىق كېرەك. بولمىسا پىشمايدۇ . قايسى بىر كىتابتىن  كۈرۈشىمچە كۆكتاتلارنى كۆچلۈك ئوتتا قورىغاندا ۋىتامىن س قاتارلىق ئۇزۇقلۇق ماددىلارنىڭ پارچىلىنىشى ئاستا بۇلىدىكەن . سۇس ئوتتا قورىغاندا كۆپلىگەن ئۇزۇقلۇق ماددىلار پارچىلىنىپ كىتىدىكەن.
جىق ئائىلەردە سەي قورىغاندا  گۆشنىڭ كەينىدىن جاڭدۇ، ياڭيو قاتارلىقلارنى سېلىپ ، نەچچە ئىلەشتۈرۈپلا سۇ قويىدىكەن. مىنىڭچە بۇنداق بولغاندا سەينىڭ تەمى يوق بولۇپ قالىدۇ. ئەڭ ياخشىسى جاڭدۇ ، ياڭيولارنى سىلىپ ياخشى ئىلەشتۈرۈپ ،پىشاي دىـگەندە ئاندىن پەمىدورنى سىلىپ ئازراق سۇ قۇيغىنى ياخشى .  
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-07 11:56 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سەمەندەر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

2071
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2140
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 184
شۆھرىتى: 1860 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1860 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 193 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 63(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاشتۇزى ئەپەندىنىڭ ئېيتقنى توغۇرا     
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-07 16:45 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 2071 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ياردەم مەركىزى...
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا