oznur.cn vip
ئىپپارخان
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2733
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 311
شۆھرىتى: 3210 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3441 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 334 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 56(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-30
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-14
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

سېرىق پىچىنە
خۇرۇچلار
سۈنئى سېرىق ماي -400گىرام (ھازىر  ئىخۋان شىركىتى بازارغا سالغان ئىشەنچلىك   مۇسۇلمانچە سېرىق مايلار بار خاتىرجەم ئىستىمال قىلڭ ،مەن دۇكاندا شۇ ماينى ئىشلىتمەن )
سۇ ماي -100گىرام
شىكەر- 300گىرام
تۇخۇم -5دانە
ئۇن -800گىرام
سۇدا - ئازراق
تەييارلاش
مايلارنى ياخشى كۆپتۈرۋالمىز ،كۆپتۈرگۈچ يوق ئەھۋالدا ئالقىنمىز بىلەن كۆپتۈرسەكمۇ بۇلدۇ ،ماي پەقەت مۇنەك بوپ قالماي قايماقتەك ھالەتكە كەلسە مۇۋاپىق كۆپكەن بۇلدۇ .ئۈستىگە شىكەرنى سېلىپ  يەنە ئارلاشتۇرمىز  كەينىدىن ئايرىم قاچىدا كۆپتۈرگەن تۇخۇمنى قۇيۇپ  شىكەر ئىرگىچە ئىلەشتۈرمىز .ئاندىن سودانى ئارلاشتۇرمىز كەينىدىن  ئۇننى سېلىپ بوشراق خېمىر يۇغۇرمىز .خېمىرنى  ئەمبەلگە  ئېلىپ تەكشى يېيىپ ھەر خىل گۈللۈك قېلىپتا كىسىپ لىسقا رەتلىك قىلپ تىزىپ ئۈستىگە تۇخۇم سېرقى سۈركەپ  ئاستى 190ئۈستى 170 سىلسىيە گىرادۇس قىزتىلغان دۇخۇپكىغا سېلىپ  سارغايتىپ پىشۇرمىز .تەخمىنەن  2 كىلوگىرام  ئەتراپىدا  پىچىنە چىقدۇ .
كىلوسنى 16 سومدىن ساتىمىز ،ئالمىسا ئۈزمىز يەپ ياتىمىز
تېما تەستىقلىغۇچى : axtuzi
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-04-01, 12:40

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئىپپارخان )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+30(axtuzi) ياخشى ماقالە ..
  • مۇنبەرپۇلى:+1(axtuzi) ياخشى ماقالە ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-04-01 19:03 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىپپارخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    سىمىز
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2166
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 228
    شۆھرىتى: 2390 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2390 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 246 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 140(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-25
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    15 سومدىن ساتسا قانداق بۇلار  
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-01 23:16 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سىمىز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە پىچىنە-پىرەنىك تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/