oznur.cn vip
گۇلخان
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 461
شۆھرىتى: 4870 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5101 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 526 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 149(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ماتىرىيالى:زاغرا نان،پىياز بىرباش، ئەتىيازدا يېڭى چىققان بىدە،سۇ ماي،.
خۇرۇچلار:تۇز
ئېتىش ئۇسۇلى: ئالدى بىلەن بىدىنى پاكىز ئادالاپ،يۇيۇپ سۇغا چىلاپ قويىمىز،  باش پىيازنى ئاقلاپ يۇيۇپ،نېپىز توغرىۋالىمىز.قازانغا بىر چۆمۈچ ماي قۇيۇپ قىزىغاندا پىيازنى سېلىپ سارغايتىپ بىر قاچىغا ئېلىۋالىمىز.
قازانغا سۇ قۇيۇپ،ئازراق تۇز سېلىۋېتىمىز قازان قاينىغاندا بىدىنى سۇدىن سۈزۈپ قاينىغان سۇغا سېلىپ پىشۇرىمىز،بىدە پىشقاندا تۇز تەمىنى تېتىپ بىدىنى سۈزىۋالىمىز. تەييارلاپ قويغان زاغرىنى قاچىغا چىلايمىز ،ئۈستىگە بىدە قايناتقان شورپىنى قۇيۇپ ، بىدىنى سېلىپ ئۇنىڭ ئۈستىگە سارغايتىۋالغان پىيازنى مېيى بىلەن قوشۇپ تەكشى سېپىپ  بىر مىنۇتتىن كېيىن ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.
بۇتاماقنىڭ ئالاھىدىلىگى:بۇ ئۇيغۇرلارنىڭ ئەنئەنىۋى تاماقلىرىدىن بىرى بولۇپ  چوڭ -كىچىك،قېرى-ياش بارلىق كىشىلەرنىڭ ئىستىمال قىلىشىغا مۇۋاپىق،بەدەنگە ھۆللۈك يەتكۈزۈپ،سۇيدۈك كۆپەيتىپ ھەر خىل ئارتۇق خىلىتلارنى بەدەن سىرتىغا ھەيدەپ ياللۇغ قايتۇرۇش رولىنى ئوينايدۇ ھەمدە بەدەندىكى ئارتۇق مايلارنى سېرىش رولىغا ئىگە.بۇ ئەتىياز پەسلىدە جەنۇبى شىنجاڭ يېزىلىرىرىدا كۆپ ئېتىلىىدىغان تاماقلارنىڭ بىرتۈرى.
تېما تەستىقلىغۇچى : ئەنگەر
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-03-31, 11:20

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( گۇلخان )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-31 16:28 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۇلخان
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 461
شۆھرىتى: 4870 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5101 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 526 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 149(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئىنتايىن يىيىشلىك ھەم ئېتىش ئاسان تاماق بۇ،چوڭلارمۇ ياقتۇرۇپ يەيدۇ،ئالدىراش ۋاقتىڭىزدا چوڭ ئۆيگە بېرىپ قالسىڭىز ئىككى تال زاغرا ئالغاچ بېرىپ چوڭلارغا ئېتىپ بەرسىڭىز كۆپ رەھمىتىنى ئېلىپ كېلىسىز .
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-01 13:43 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/