illikdunya.biz abduheni
بەرگى
دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


UID نۇمۇرى : 762
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 28
شۆھرىتى: 285 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 380 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 36 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-04-08
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

  

    قەھۋەنى قانداق دەملىسە ئەڭ ياخشى بولىدۇ؟
تېما تەستىقلىغۇچى : شاھ تائام
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-03-22, 15:08

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( بەرگى )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-22 22:53 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( بەرگى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
لاچىن
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 321
شۆھرىتى: 3250 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3509 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 407 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 127(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-20
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇلماق ئىنكاسىڭىزنى كۆرۈپ ئىزىپ قالغان ئوخشايمەن دەپتىمەن                                       ئەڭ ياخشى ئۇسۇل :كىچىك قوشۇقتا 2 قوشۇق قەھۋەگەكىچىك بىر ئىستاكان قايناق سۇ قۇيۇپ ئىرىتىپ ، ئاندىن كىچىك قوشۇقتا3قوشۇق قەھۋە پاراشوكى ،2-3 قوشۇق شىكەرسىلىش، سىڭسۇن               
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-23 10:49 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لاچىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » سوغوق ئىچىملىك ۋە مىۋە شەربەتلىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا