oznur.cn vip
پارلاق
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 446 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2009-04-29)
ماتىريال؛پىششىق كالاگۆشى

قوشۇمچە ماتىريال:دۇفۇ،كۆپتۈرۈلگەن پىڭتوزا،كۆك سەي،سامساق،زەنجىۋىل،سۇڭ پىياز.


تىتىتقۇلار:تۇز،تىتىتقۇ،پۇرچاق قىيامى،قۇرتۇلغان لازا،جاڭيۇ، كاۋاپچىن تالقىنى،جىجىڭ،شورپا،ماي،كىراخمال،لازا مىيى،

ئىشلەش ئۇسولى:
1- قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ قىسقا توغرالغان،قۇرتۇلغان لازا،توغرالغان سامساق،زەنجىۋىل،سۇڭ پىياز،لارنى سىلىپ يىنىك قورۇپ پۇراق چىققاندا مۇۋاپىق مىقتاردا شورپا قۇيۇپ تۇز ۋىيجىڭ،جىجىڭ،جاڭيۇ،كاۋاپچىىن تالقىنى سىلىپ تەمىنى تەڭشەپ كاتەكچە شەكىلدە توغرالغان كالا گۆشىنى سىلىپ ياغدا پىشۇرۋالغان دۇفۇنى سىلپ بوش ئۇتتا قاينىتىپ ئۇنىڭ ئۆستۈنگە،كۆپتۈرۈلگەن پىڭتۇزىنى سىلىپ قىسقا توغرالغان كۆك سەينى سىلىپ ئازراق قورغان دىن كىيىن متەخسىگە ئالساق بولدۇ.
[attachment=245]

ئالاھىدىلكى: رەڭگى ماسلاشقان شورپىلىق يىيىشلىك بولدۇ.
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-04-02 20:23 | 新疆哈密地区 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( پارلاق ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئىپپارخان
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2733
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 311
شۆھرىتى: 3210 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3441 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 334 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 57(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-30
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-17
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بوپ قۇيدىكەن
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-04-01 14:39 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىپپارخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/