oznur.cn vip
ئىمامجان
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 2395
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 258
شۆھرىتى: 2650 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2650 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 297 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 34(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-26
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-28
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-03-19)

ماتېرىيالى: گۆش، چامغۇر، قوناق ئۇنى، تۇز مۇۋاپىق مىقداردا.

تەييارلاش ئۇسۇلى: گۆشنى ئۇششاق يالپاقلاپ توغراپ قازانغا سېلىپ سۇ قۇيۇپ قايناتقاندىن كېيىن تۇزىنى تەڭشەپ چامغۇرنى سېلىۋېتىمىز. ئاندىن قازاننى قوشۇقتا قوچۇپ تۇرۇپ قوناق ئۇنىنى ئاز-ئازدىن سالىمىز. ئاخىرىدا ئاش كۆكى سېلىپ قاچىغا ئالىمىز. تەبىئىتى ھۆل ئىسسىق.

شىپالىق رولى: يۈرەك ئاجىزلىقىغا مەنپەئەت قىلىدۇ.






كېلىش مەنبەسى: خەلق تورى
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-18 21:30 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىمامجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئۇيغۇرئاي
كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 957
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 1939
شۆھرىتى: 20790 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 21979 دوللار
تۆھپە: 108 ھەسسە
ياخشى باھا: 2181 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 451(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت سىزگە!بىزنىڭ ئۆيدىكىلەر بەكلا ئامراق...
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-19 14:13 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/