oznur.cn vip
ئىمامجان
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 2395
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 258
شۆھرىتى: 2650 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2650 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 297 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 34(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-26
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-28
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-03-19)

ماتېرىيالى: گۆش، چامغۇر، قوناق ئۇنى، تۇز مۇۋاپىق مىقداردا.

تەييارلاش ئۇسۇلى: گۆشنى ئۇششاق يالپاقلاپ توغراپ قازانغا سېلىپ سۇ قۇيۇپ قايناتقاندىن كېيىن تۇزىنى تەڭشەپ چامغۇرنى سېلىۋېتىمىز. ئاندىن قازاننى قوشۇقتا قوچۇپ تۇرۇپ قوناق ئۇنىنى ئاز-ئازدىن سالىمىز. ئاخىرىدا ئاش كۆكى سېلىپ قاچىغا ئالىمىز. تەبىئىتى ھۆل ئىسسىق.

شىپالىق رولى: يۈرەك ئاجىزلىقىغا مەنپەئەت قىلىدۇ.






كېلىش مەنبەسى: خەلق تورى
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-18 21:30 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىمامجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

archa
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 435
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 839
شۆھرىتى: 8925 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 10015 دوللار
تۆھپە: 8 ھەسسە
ياخشى باھا: 926 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 226(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-01
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-15
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ھازىرمۇ كۈندە بىر ۋاخ ئۇماچ ئېتىپ ئىچىۋاتقانلار، ئانچە - مۇنچە قارا ئاشلىق تامىقى يەپ تۇرىدىغانلار  بار، بۇرۇنقىغا ئوخشىمايدىغان يېرى_ بۇرۇن قورساق تويغۇزۇش ئۈچۈن قوناق تامىقى يىسە ھازىر سالامەتلىكىنى ئاسراش ئۈچۈن ئىستىمال قىلىدۇ. بۈگۈنمۇ كوچا ئاپتۇۋۇزىدا قوناق تامىقى توغرۇلۇق بىر نەچچە ئايالنىڭ پاراڭلىشىۋاتقانلىقىنى ئاڭلىدىم: « بۇرۇنقى قوناق ئۇنى تاتلىق ئىدى ھازىر تەمسىز» دېدى بىرسى. «بۇرۇن قوناق تامىقى يىگەنلىرىمىزنىڭ تېنىمىز ھازىرقى ياشلارغا قارىغاندا ساقكەن، خېلى جانلىقكەنمىز» دېدى يەنە بىرەيلەن..... دېمىسىمۇ ھازىر دىيارىمىزنىڭ تۇپرىقىدىن چىقىۋاتقان ھەممە نەرسىنىڭ تەمى  ۋە ئوزۇقلۇق قىممىتى بۇرۇنقىغا ئوخشىمايدۇ، شۇنداقتىمۇ ئارلاشتۇرۇپ ئىستىمال قىلساق قان بېسىمى، قاندا ماي چۆۈش، دىيابىت، قان قويۇق، جىگەرنى ماي قاپلاش،،، قاتارلىق نۇرغۇن كېسەلنىڭ ئالدىنى ئالغىلى بولىدۇ.
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+20(axtuzi) ياخشى   ..
  • چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-19 11:32 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( archa ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/