oznur.cn vip
ئىمامجان
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 2395
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 258
شۆھرىتى: 2650 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2650 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 297 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 34(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-26
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-28
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-03-19)

ماتېرىيالى: گۆش، چامغۇر، قوناق ئۇنى، تۇز مۇۋاپىق مىقداردا.

تەييارلاش ئۇسۇلى: گۆشنى ئۇششاق يالپاقلاپ توغراپ قازانغا سېلىپ سۇ قۇيۇپ قايناتقاندىن كېيىن تۇزىنى تەڭشەپ چامغۇرنى سېلىۋېتىمىز. ئاندىن قازاننى قوشۇقتا قوچۇپ تۇرۇپ قوناق ئۇنىنى ئاز-ئازدىن سالىمىز. ئاخىرىدا ئاش كۆكى سېلىپ قاچىغا ئالىمىز. تەبىئىتى ھۆل ئىسسىق.

شىپالىق رولى: يۈرەك ئاجىزلىقىغا مەنپەئەت قىلىدۇ.






كېلىش مەنبەسى: خەلق تورى
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-18 21:30 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئىمامجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/