hantagri illikdunya.biz sohpat
ئەلقاينار
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2578
نادىر تېما : 4
يازما سانى : 393
شۆھرىتى: 4070 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4220 دوللار
تۆھپە: 6 ھەسسە
ياخشى باھا: 474 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 95(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-17
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-10
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-04-25)
رەسىم:
زەر كاۋا قۇۋۋەت قورۇمىسى ؛
ماتىريالى ؛1. زەر كاۋا ،2. ياڭاق مىغىزى،3. كىشمىش ،4.چىلان ، 5.ئۆرۈك قىقى ، 6. ئىسلاق قاق ، 7. ئەنجۈر قىقى  ، 8. قارا ئۆرۈك ، 9.خوما ،10.بادام ،
قۇشۇمچە ماتىريالى؛ ھەسەل ، ئاچچىق چۈچۈك پەمىدۇر قىيامى، شىكەر .ياغ
تەييارلاش ئۇسۇلى؛ زەر كاۋىنى نەققىشلىك ئۇيۇپ تەييارلايمىز ،(ياكى ئىغىز چىقىرىپ كىسىمىز )..! باشقا قۇرۇق يەل- يىمىشلەرنى قايناق سۇغا چىلاپ  قويىمىز ،زەر كاۋىنى قاسقاندا 15مىنۇت دۈملەپ پىشقاندىن كىيىن ،چىلاغلىق يەل-يىمىشلەرنى سۈزۇپ ، قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ 50گىرام شىكەر 100گىرام ھەسەل قۇيۇپ قىزدۇرۇپ يەل-يىمىشلەرنى سىلىپ ھەسەلنى سىڭدۈرۈپ قورۇپ ، زەر كاۋا ئىچىگە قاچىلاپ  ئۈستىگە . سۇ، شىكەر،ئاچچىق-چۈچۈكپەمىدۇر قىيامى بىلەن قىيام قۇيىمىز.
رەسىمدىكىدەك؛
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-03-16, 20:05

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئەلقاينار )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • تۆھپە:+5(ئاشپەز) ئېسىل قورىما
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-17 02:37 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلقاينار ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    چوپان

    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2328
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 339
    شۆھرىتى: 3410 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3510 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 351 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 68(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-16
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-09
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بەك چىرايلىق ئۇيۇپسىز!ھەم تەمىمۇ بەك ئوخشىغاندەك قىلىدۇ!شۇغىنىسى مەن ئەتسەم ئۇنداق ئوخشىماي قالارمۇ؟15 مىنۇت دۇملەيمىز دەپسىز ئۆتكەندە 8 خۇرۇچلۇق دۇملىمە كاۋىنى ئۆيدە قىلاي دەپ 30 مىنۇت دۈملىسەممۇ پىشماپتىكەن! يا بۇنىڭ ئىچى قۇرۇق ھالەتتە دۈملىگەنكىن پىشارمۇيا؟قۇرۇق يەل يىمىشلەرنى ئۇزاقراق چىلايمىزمۇ ،كاۋا پىشكىچە 15 مىنۇت دۈملىسەك بەك يۇمشىماي قالارمۇ؟
    xukran
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 10:43 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( چوپان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    uylove
    چوپان

    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2328
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 339
    شۆھرىتى: 3410 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3510 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 351 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 68(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-16
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-09
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون9قەۋەتتىكىئەلقاينارنىڭ2011-03-18 08:36دە يوللىغان يازمىسى  :
    چولپان توغرا دىدىڭىز ئىچى قۇرۇق دۈملەنلەنسە ئوبدان پىشىدۇ ، قۇرۇق يەل-يىمىش لەرنى يۇمشىغىچە دۈلىسىڭىز بۇلىدۇ.
    بۇدۇ چۇقۇم ياخشى قىلالايسىز.    بىلمىگنىڭىز بولسا سوراڭ

    كۆپ رەھمەت!ئەمدى چوقۇم سىناپ باقىمەن،ئەممازە مەن چولپان ئەمەس چوپان جۇمۇ!
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-18 10:44 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( چوپان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » گۆشسىز قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا