hantagri illikdunya.biz sohpat
ئەلقاينار
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2578
نادىر تېما : 4
يازما سانى : 464
شۆھرىتى: 4780 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4930 دوللار
تۆھپە: 6 ھەسسە
ياخشى باھا: 550 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 148(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-17
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-04-25)
زەر كاۋا قۇۋۋەت قورۇمىسى ؛
ماتىريالى ؛1. زەر كاۋا ،2. ياڭاق مىغىزى،3. كىشمىش ،4.چىلان ، 5.ئۆرۈك قىقى ، 6. ئىسلاق قاق ، 7. ئەنجۈر قىقى  ، 8. قارا ئۆرۈك ، 9.خوما ،10.بادام ،
قۇشۇمچە ماتىريالى؛ ھەسەل ، ئاچچىق چۈچۈك پەمىدۇر قىيامى، شىكەر .ياغ
تەييارلاش ئۇسۇلى؛ زەر كاۋىنى نەققىشلىك ئۇيۇپ تەييارلايمىز ،(ياكى ئىغىز چىقىرىپ كىسىمىز )..! باشقا قۇرۇق يەل- يىمىشلەرنى قايناق سۇغا چىلاپ  قويىمىز ،زەر كاۋىنى قاسقاندا 15مىنۇت دۈملەپ پىشقاندىن كىيىن ،چىلاغلىق يەل-يىمىشلەرنى سۈزۇپ ، قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ 50گىرام شىكەر 100گىرام ھەسەل قۇيۇپ قىزدۇرۇپ يەل-يىمىشلەرنى سىلىپ ھەسەلنى سىڭدۈرۈپ قورۇپ ، زەر كاۋا ئىچىگە قاچىلاپ  ئۈستىگە . سۇ، شىكەر،ئاچچىق-چۈچۈكپەمىدۇر قىيامى بىلەن قىيام قۇيىمىز.
رەسىمدىكىدەك؛
[ بۇ يازمائەلقاينارتەرپىدىن2011-07-08 14:46دە قايتا ]
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-03-16, 20:05

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئەلقاينار )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • تۆھپە:+5(ئاشپەز) ئېسىل قورىما
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-17 02:37 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلقاينار ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    گۇلخان
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1288
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 423
    شۆھرىتى: 4280 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 4481 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 462 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نىمە دىگەن نەپىس،كۆركەم.قىيامنىڭ ئورنىغا شىرنە قۇيساقمۇ بولامدۇ.
    udum
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 11:18 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۇلخان
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1288
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 423
    شۆھرىتى: 4280 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 4481 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 462 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    زەر كاۋا دىگەن يەرلىك كاۋا شۇمۇ؟
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-17 11:56 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    گۇلخان
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1288
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 423
    شۆھرىتى: 4280 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 4481 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 462 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    يۇەۇرى بېسىملىق قازاندا قانچىلىك دۈملسەك بولار؟
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-18 11:12 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » گۆشسىز قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا