ماتىريالى:قوي پاچاق 800گىرام.سۇڭ پىياز،كۆك مۇچ، قۇرۇتۇلغان
قىزىل مۇچ، كاۋاۋىچىن .胡椒面 قوۋزاپ داچىن سوگو كۆك سامساق پۇرچاق بوتقۇسى 香辣酱 پەمىدۇز زەنجىۋىل ھۆل كىراخمال
د
وررا دەرمەكلەر: تۇز . تېتىققۇ جاڭيۇ
ماتىىريالنى تەييارلاش: قوي پاچاق نى پاكىز ئادالاپ سۇڭ پىياز، زەنجىۋىل قۇرۇتۇلغان قىزىل مۇچ، سېپ
يۇقۇرى بىسىملىق قازان 20مىنۇپ پۇشۇرىمىز سۇڭ پىياز،كۆك لازىنى ئات قۇلاق ھەم كۈئەر توغرايمىز زەجىۋىلنى ياپراق توغرايمىز كۆك سامساق كۈئەر توغرايمىز
قورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ماي قۇشۇپ كاۋاۋىچىن سېپ پۇراق چقىقاندا سۇڭ پىياز، زەنجىۋىل سېپ قورۇيمىز ئاندى قۇرۇتۇلغان قىزىل مۇچ،
香辣酱 دىن 1بال قۇشۇق پۇرچاق بوتقۇسى دىن يېرىم چۇمۇش سېلىپ رەڭگىنى چىقىرىش بىلەن تەڭ پەمىدۇز سېپ قوۋزاپ داچىن سوگو قورۇپ ئازراق جاڭيۇ تېمىتىپ تۇز تېتىتقۇ سېپ
سسۇقۇيۇپ تەمىنى تېتىپ 胡椒面 سېپ ئاچچىق تەمىنى چىقىرىمىز ئاندىن پۇشۇرۇپ تەييارلىغان قوي پاچاق نى سېپ قاينىتىپ
ئازراق سۇزۇك ياغ قۇشۇپ كۆك سامساق كۆك لازا سېپ ھۆل كىراخمال بىرىپ شىرنىلەشتۇرۇپ ئاساق بۇلىدۇ
مەن تۇلۇقلاپ قويدۇم
[ بۇ يازمائازاپتەرپىدىن2011-03-06 17:14دە قايتا تەھر ]