hantagri illikdunya.biz sohpat
پارلاق
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 446 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ماتىريال:ئاق ئۇن،500گىرام ماي،30گىرام گۆش،پىياز،سەۋزە،كۆك قىزىل مۇچ،قارمۇچ تالقىنى،كاۋابىجىن تالقىنى،شىكەر تالقىنى،پۇشۇرۇش ئۆچۈن ئىشلىتىلدىغان ماي1.5كىلو.

ئىشلەش ئۇسولى:1-ئۆلچەملىك ئىلىنغان ئۇنغا مۇۋاپىق ماي،بىر چىمدىم تۇزسىلىپ كاۋابىچىن سۈيى بىلەن چىڭ بوشلۇقنى تەڭشەپ خىمىر يۇغرۇپ تەييار لايمىز.
2-گۆشنى ئۇششاق توغراپ پاكىزە تاز لانغان پىياز سەۋزە كۆك قىزىل مۇچ لارنى ماسلاشتۇرۇپ تەييار لايمىز.
3-قازانغا ماي قۇيۇپ قىزىغاندا توغرالغان گۆشنى سىلىپ قورۇپ سۈيى قاچقاندا ئازراق تۇز قارمۇچ تالقىنى توغرالغان پىيازنى سىلىپ قورۇپ تەمىنى تىتىپ قاچىغا سۈزۈپ تەييار لاپ قويمىز.
4- ئىشلەپ تەييار لانغان خىمىرنى ئۇزۇن پىلتە قىلىپ ئۆلچەملىك زۇۋۇل ئۈزۈپ ھەر بىر زۇۋۇلنى تەكشى نىپىز لىقتا يىيىپ ھەر بىر سىنىڭ ئوتتۇر سىغا تەييار لانغان پىششىق قىيمىدىن ئىلىپ قاتلاپ چۆرسىنى چىمدىپ قىيىقچا پىچاق بىلەن چۆرسىنى گۆل چىقىرىپ كىسىپ،قىزىغان مايغا سىلىپ ئالتۇن رەڭدە ساغار تىپ  پۇشرۇپ ئىلىپ تەخسىگە تىزىپ قويۇپ ئۆستىنگە شىكەر تالقىنى سىپىپ تەييار لاپ قويساق بولدۇ .

ئالاھىدىلكى:سامبوسانىڭ رەڭگى ئالتۇن رەڭ پارقىراق خىمىرى نىپىز سەل چۈرۈك قىيمىسى تەملىك مىزىلىك شەكلى كۆركەم زىياپەتلەر دە ئالاھىدە تاييار لىندۇ.

[attachment=227]

چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-03-31 15:42 | 新疆乌鲁木齐市 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( پارلاق ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
parhat
قوچىقارنىڭ كەينىگە يانغىنى قوققىنى ئەمەس!
دەرىجىسى : مەڭگۈلۈك ئەزا


UID نۇمۇرى : 132
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 253
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 59(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-03-26
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مانا ئەمدى چۈشلۈك تاماققا مانى يەيدىكەنمەندە
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-31 15:50 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( parhat ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

شۇڭقار
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 61
نادىر تېما : 6
يازما سانى : 193
شۆھرىتى: 2333 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2710 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 296 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 38(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-21
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئۆزىڭىزمۇ ئتپ يەپ باقتىڭىزمۇ يا؟
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-31 16:08 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شۇڭقار ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
پارلاق
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 446 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئۆزەم ئىتىپ باقمىغان بولسام قانداق سىگە يىزىپ تەييار لايمەن،بەك يىيىشلىك جۇمۇ،سىلەر مۇ قىلىپ بىقىڭلار.
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-31 16:21 | 新疆乌鲁木齐市

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( پارلاق ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

nuzugum

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 15
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2134
شۆھرىتى: 21484 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 26320 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2485 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 387(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

              
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-01 02:35 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( nuzugum ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

aykiz0903
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 33 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

راس  شۇنداق يىيىشلىكما
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-01 13:36 | 新疆和田市

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aykiz0903 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

083
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 51 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئەجەپ يىگۈم كەلدى دىسە،،،،،
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-04-01 22:23 | 新疆

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 083 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئۇيغۇرئاي
كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 957
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 2052
شۆھرىتى: 20780 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 21969 دوللار
تۆھپە: 108 ھەسسە
ياخشى باھا: 2180 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 451(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-19
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بەكمۇ ئوخشايدىكەن بۇ تاماق.مەن يىگەن بىر قىتىم،بەكمۇ قۇۋۋەتلىككەن تىخى...
چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-25 00:29 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش