hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئۇدۇم
دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 1925
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 116
شۆھرىتى: 1230 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1690 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 195 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 118(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-14
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئۇيغۇر قورىمىلىرى ۋە ئوزلەشتۇرۇلگەن قورىمىلار. دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-03-19)
رەسىم:
ئاساسىي ماتىرىيالى: كالا گۆشى (مۇۋاپىق مىقداردا)
قوشۇمچە ماتىرىيالى: تۇخۇم ، مور،لازا(ئاز مىقداردا)
دورا-دەرمەكلىرى: زەنجىۋىل ، سامساق ، سۇڭپىياز، تۇز،تىتىتىقۇ ، ئاقمۇچ،شىكەر، كېراخمال،شاڭيۇ،
ئىشلەش ئۇسۇلى: ئالدىن  بىلەن گۆشنى كەڭلىكى 3.5سانتىمىتىر، كەڭلىكى2سانتىمىتر قىلىپ، توغراپ تەييارقىلىمىز. ئاندىن تۇخۇمنى بىر قاچىغا چىكىپ بىر خىل يۆنىلىشتە تۇز سىلىپ قوچىيمىز. مورنى چىلپ كۆپتۈرۋالىمىز.لازىنى ئاساسىي ماتىرىيالغا ئوخشاش 3 سانتىمىر قىلىپ توغرايمىز. گۆشنى بەللە قىلىپ مايدا قۇرۇق پىشۇرىمىز. قازانغا ماي قۇيۇپ تۇخۇمنى قاتۇرۋالىمىز.ئاندىن ئۇنى تىتىپ تەييار قىلىۋالىمىز. مورنى پارچىلاپ تەييار قىلىۋالىمىز. قازانغا ماي قۇيۇپ زەنجىۋىل ،سامساق ، سۇڭپىياز،قاتارلىق دورا-دەرمەكلەرنى سىلىپ  داغلاپ، ئاساسىي ۋە قوشۇمچە ماتىرىيالنى سىلىپ قورۇيمىز.  ئۇنىڭغا تۇز، تىتىتىقۇ،ئاقمۇچ، شىكەر قاتارلىق دورا-دەرمەكلەرنى سىلىپ قورۇيمىز. ئاز مىقداردا شورپا قۇيۇپ، تەمى تەڭشەلگەندىن كىيىن ، كېراخمال سىلىپ سۈيىنى قويالدۇرۇپ ، شاڭيۇ قۇيۇپ تەخسىگە ئۇسىمىز.
ئالاھىدىلىكى: كۆپ خىل ماتىرىيالنىڭ بىرىكىشىدىن تۈزۈلگەن رەڭگى سۈزۈك، تۇخۇم ئاق، مور قارا، لازا يىشىل بولۇپ، رەڭلىرى ئۆز-ئارا ماسلاشقان بولىدۇ.
(يەكەن ئۇدۇم كەسپىي تىخنىكا تەربىيلەش مەكتىپى                   ئابدۇجاپپار ئۇستام :            13565394444           89222222-0998  )
تېما تەستىقلىغۇچى : يۈسۈپجان
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-03-03, 10:28

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئۇدۇم )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+40(يۈسۈپجان) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-03 17:37 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇدۇم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئارمان(رۇزى)
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2104
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 325
    شۆھرىتى: 3440 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3400 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 398 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 101(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-15
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن بۇ قورمىنى ئنتايىن ياقتۇرۇپ يەيمەن ....رەخمەت سىزگە     
    udum
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-03 18:50 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئارمان(رۇزى) ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    غەيرىتەم

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2417
    نادىر تېما : 8
    يازما سانى : 748
    شۆھرىتى: 7750 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 10280 دوللار
    تۆھپە: 10 ھەسسە
    ياخشى باھا: 847 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 154(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-28
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-23
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

              رەخمەت سىزگە ..... بىراق ئازراق پىكىرىم ،  قېرىنقۇلاق گۆش قورىمىسىغا تۇخۇم قوشماي ،
              زەنجىۋىل سالماي قورىسىڭىز  تېخىمۇ ياخشى چىقىدۇ . ئەگەر تۇخۇم قوشۇپ قورىسىڭىز
              ئاتالغۇسىنى ئۆزگەرتىپ 木须肉  ( مۇشۇرۇ) دەپ ئاتاڭ،
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-03 19:28 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( غەيرىتەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئاشپەز
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


    UID نۇمۇرى : 2
    نادىر تېما : 67
    يازما سانى : 1730
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 1160(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    木须肉  ( مۇشۇرۇ) غا ئوخشاپ كىتىدىكەن  
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-03 20:30 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئەلىف
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 611
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 846
    شۆھرىتى: 8515 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 8610 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 861 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 333(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-24
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    قارىماققىلا شۇنداق ئوخشىغاندەك قىلىدۇ بۇ قورىما..................
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-04 11:09 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىف ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئۇدۇم
    دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


    UID نۇمۇرى : 1925
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 116
    شۆھرىتى: 1230 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 1690 دوللار
    تۆھپە: 10 ھەسسە
    ياخشى باھا: 195 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 118(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-14
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    شۇ بۇ قورۇمىنىڭ خەنزۇچە ئاتىلىشى  مۇشۇرۇ ،  بۇ مۇنبەر ئۇيغۇرچە بولغاندىكىن ، مەنمۇ ئۇيغۇر بولغاندىكىن ، تەرجىمە قىلىپ ئەۋەتكەن .
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-04 11:13 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇدۇم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    يىگىت
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 2429
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 90
    شۆھرىتى: 900 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 930 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 94 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 25(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن بەك ئامراق سەي بۇ .ئەجرىڭىزگە رەخمەت.
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-04 11:54 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( يىگىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 36
    يازما سانى : 2774
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 810(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بۇ  قورۇمىنى  تۇخۇم  گۆش  قورۇمىسى  ياكى   چېچەكلىك  گۆش  دىسە  قانداق  بولاكىن ؟    
    بۇ  قورۇمىنىڭ  خەنزۇچە  ئاتىلىشى  ( 苜蓿肉 )  بولۇپ   مۇشۇ   دىگەن  بېدە  دىگن  گەپ ،  تۇخۇم  سېرىق  رەڭدە  بولغاچقا  ئۇنى  بېسە  چېچىكىگە  ئوخشۇتۇپ   بېدە  چېچەكلىك گۆش ، دىگەندەك  ئاتالغان  .
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-04 13:05 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 36
    يازما سانى : 2774
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 810(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================


      



    بۇ قىسقۇچ  پاقىنى  ياساپ  بېقىڭ !
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-04 13:10 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ھۇزۇر
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2254
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 405
    شۆھرىتى: 4060 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 4160 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 429 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 203(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئائىلىدە بەك قۇرۇپ يەيمەن مۇئار سەينى مەنمۇ يۇخۇم سىلىپ قۇرۇپ يەيمەن بەك يىيىشلىك سەي بۇ.
    رەخمەت ئۇستام تىمىڭىزغا
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-06 00:28 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۇزۇر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • »
    • Pages: 1/2     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا