hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
غەيرىتەم

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2417
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 751
شۆھرىتى: 7800 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 10330 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 853 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 155(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-03-19)
[قازان چۆرىسى يېقىش ئۇسۇلى. ئاساسى ماتىريال:قوي گۆشى100گىرام ، كۈدە 300گىرام،ئاق ئۇن2پىيالە،1تال تۇخۇم.   قوشۇمچە خۇرۇچلار:تۇز،زىرە،قارامۇچ ،سۇيېغى،سۇ،ئىھتىياجغا قاراپ.  ئىشلەش ئۇسۇلى:1-باسقۇچ. ئۇنغا 1تال تۇخۇم چېقىپ تۇز،سۇ ،قۇيۇپ ئىتىنى چىڭ ئېلىپ خېمىر يۇغۇرىمىز. گۆشنى، كۇدىنى ئۇشاق دانچە توغراپ  مىقدارىغا قاراپ تۇز،زىرە،قارامۇچ،سۇيېغى قۇيۇپ قىيما تەييارلايمىز .2-باسقۇشتا:خېمىرنى ئىشلەپ چېيىغا قاندۇرۇپ ياڭاق چوڭلىغىدا زۇۋلا ئۈزۈپ جىلتە ئېچىپ تەييارلاپ تەييار قىلغان قىيمىنى سېلىپ پۆرە شەكلىدە تۈگۈپ تەييارلايمىز .  قازانغا ئاز سۇ قۇيۇپ سۇ قايناپ قازان چۆرىسى قىزىغاندا قازاننىڭ چۆرىسىگە تەكشى قىلىپ  تۇز سۈيى چاچىمىز،  قازان چۆرىسى تۇز سۈيى تەسىرىدىن ئاقارغاندا  تەييارلىغان تۈگرلەرنى سۇغا چىلاشتۇرماي ئاۋايلاپ قازان چۆرىسىگە چاپلايمىز، ئاندىن تۇۋاقنى يېپىپ 7مىنۇت پەس ئوتتا دۈملەيمىز ، تۇۋقنى ئېچىپ چاپلىغا چۆرىلەرنىڭ ئاستى سارغايغان بولسا چۆرىسىدىن ئاۋايلاپ چوتكا بىلەن سۇ يېغى ساقىتىمىزدە 1مىنۇتچە دۈملەپ . ئاندىن ئاۋايلاپ قومۇرۇپ تەخسىگەئېلىپ ئىستىمال قىلسىڭىز بولىدۇ.                              ئالاھىدىلىكى: رەڭگى ساغۇش پارقىراق  ، سىڭىشلىق  قۇۋەتلىك                                                              رولى: بۆرەك ئاجىزلىق ، ئاشقازان ئاجىز ، زىققا كىسىلى بارلار داۋاملىق ئىستىمال قىلىپ بەرسە ئۈنۈمى كۆرنەرلىك.                                                                                                                                                    ئەسكەرتىش: بۇ تۈرنى ئىتىپ سىناپ كۆرمەكچى بولسىڭىز چوقۇم چۆيۈن قازان ئىشلىتىڭ.........
تېما تەستىقلىغۇچى : axtuzi
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-02-28, 22:38

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( غەيرىتەم )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-02-28 22:15 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( غەيرىتەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 36
يازما سانى : 2790
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 816(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-14
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇ   ئۆزگىچە   تاماقكەن ، سىزگە  كۆپ  رەھمەت  !  
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-01 06:41 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ھۇزۇر
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2254
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 438
شۆھرىتى: 4400 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4500 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 463 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 203(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-14
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قازان چۆرىسى : ئاڭلاپ باقمىغان تاماق تۈرىكەن
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-01 16:54 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۇزۇر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
ئارمان(رۇزى)
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2104
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 316
شۆھرىتى: 3440 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3400 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 398 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 101(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-15
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇ ھەققەتەن ئاڭلاپ باقىمىغان تاماق تۈرىكەن ھە؟؟؟
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-01 17:00 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئارمان(رۇزى) ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تۇرۇپ
قېلىچىنڭ قارا دەستنى تۇتۇشنى خالمىسىاڭ  ئۇ ..
دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 2213
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 116
شۆھرىتى: 1170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1170 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 113 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 34(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-05
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-05-17
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

راستىنلا  ئاڭلاپ  باقمىغان  تاماق  ئىكەن  ،  كۆپ  رەخمەت .
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-02 11:40 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تۇرۇپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئاھۇ
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2011
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 35
شۆھرىتى: 350 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 350 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 36 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 20(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-31
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-05-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن دائىم قىلىپ تۇرىمەن قازان پۆرىسىنى،ئوغلۇم تۇخۇم بىلەن كۈدىدە قىلغاننى بەك ياقتۇرۇپ يەيدۇ.قىيمىسىنى خالىغانچە قىلسا بولىۋېرىدۇ،يېسىۋېلەك، ئەتىيازداسېمىز ئوت،قىزىل بوداش دىگەندەك ياۋا كۆكتاتلاردا قىلسا تېخىمۇ ياخشى بولىدۇ.
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-02 12:32 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاھۇ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئائىيشە
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2273
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 247
شۆھرىتى: 2490 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2610 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 258 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 17(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-11
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-15
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەنمۇئاڭلاپ باقماپتىكەنمەن...
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-02 19:00 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئائىيشە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

دولان
ئېغىزىڭ قان  ..

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 1015
نادىر تېما : 6
يازما سانى : 551
شۆھرىتى: 5985 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 60 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 663 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 133(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاڭلاپ باقمىغان تاماق ئىكەن
چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-03 01:35 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دولان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

lala425
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 700
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 233
شۆھرىتى: 2385 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2479 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 242 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 27(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئۆزگىچە   تاماقكەن ، سىزگە  كۆپ  رەھمەت  
چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-05 15:36 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( lala425 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

چوپان

دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2328
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 367
شۆھرىتى: 3710 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3840 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 382 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 72(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-16
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

تۇرپان-توقسۇن تەرەپلەردە كۆپرەك ئىتىدىكەنغۇ بۇ تاماقنى!توقسۇنلۇق بىر دپستۇم ئەتكەننى يەپ باققان ئىدىم ،شۇنداق سىڭىشلىك بۇلىدىكەن ،كەچلىك تاماققا ئىستىمال قىلسىا ئوبدان بۇلىدىكەن يېسىۋىلەك،پىياز،گۆش بىلەن ئېتىپ باققان ئىدىم.ئەمما ئۇزۇن بوپتىكەن ئەتمىگىلى ئەمدى ئېتىپ باقايچۇ!
چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-14 19:09 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( چوپان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا