hantagri illikdunya.biz sohpat
ئاھۇ
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2011
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 35
شۆھرىتى: 350 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 350 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 36 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 20(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-31
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-05-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

   ئاسسالامۇ ئەلەيكۇم تورداشلار!
   توردىشىمىز شەھلا ئاچچىق-چۈچۈك بېلىقنى تەييارلاش ئۇسۇلىنى سوراپتىكەن،مەن كۆرگۈنۈم بويىچە ئاددىلا قىلىپ يوللاپ قوياي دىدىم،پايدىلىنىپ قالساڭلار ئەجەپ ئەمەس.
   خۇرۇچلار:بېلىق،كاۋاۋىچىن،يۆل قىزىلمۇچ،قۇرۇق قىزىلمۇچ،زەنجىۋىل،غول پىياز،سامساق،پۇرچاق ئۈندۈرمىسى
  تەييارلاش ئۇسۇلى:بېلىقنى يۇيۇپ پاكىزلىغاندىىن كېيىن،باش قۇيرۇقلىرىنى كېسىپ ئېلىپ قويىمىز،ئاندىن بېلىقنى ئۇستىخاندىن ئايرىپ،يالپاقداپ توغراپ تەييارلايمىز.قازانغا ماي قۇيۇپ قىزىتىپ،قۇرۇق قىزىلمۇچ بىلەن كاۋاۋىچىننى سېلىپ قورۇيمىز،(كۆيۈپ كەتمسىۇن)ئاندىن قازاندا ئازراق قالدۇرۇپ،قالغىنىنى تەخسىگە ئۇسۇپ قويىمىز.قازانغا غولپىياز،زەنجىۋىل،سامساق،يۆل قىزىلمۇچلارنى سېلىپ قورۇپ،سۇ قۇيۇپ،تۇز سېلىپ تەمىنى تەڭشەپ،بېلىقنىڭ بېشى،قۇيرۇقى ھەمدە ئۇستىخانلرىنى سېلىپ 10 مىنۇت قاينىتىمىز.ئاندىن باش،قۇيرۇق،ئۇستىخانلىرىنى يۇيۇپ تەييارلانغان پۇرچاق ئۈندۈرمىسى سېلىنغان قاچىغا سۈزۈپ قويىمىز.
   يالپاقلانغان بېلىق گۆشىنى قازانغا سېلىپ 5 مىنۇت قاينىتىپ بۇنىمۇ بايىقى قاچىغا تۆكىمىز.ئاندىن دەسلەپتە قورۇپ تەييارلىۋالغان قۇرۇق قىزىلمۇچ كاۋاۋىچىن قورۇمىسىنى ئۈستىگە سالىمىز،ئاخىردا ئازراق ماي چۈچۈتۈپ ئۈستىگە قۇيىۋېتىمىز،پىياز كۆكىدىن ئۈستىگە چېچىپ قويساق كۆركەم بولىدۇ.شۇنىڭ بىلەن سۇدا پىشۇرۇلغان ئاچچىق-چۈچۈك بېلىق تەييار بولىدۇ
   سۈرەتلىرى بار ئدى،ئەپسۇس يوللىيالمىدىم.يەنە بىر 郫县豆瓣酱دەيدىغان قۇتىلىق قىيام باركەنتۇق مەن ئۇنى كىرگۈزمىدىم،چۈنكى ئۇنىڭ ھالال-ھاراملىقى نامەلۇم.
[ بۇ يازمائاھۇتەرپىدىن2011-02-23 11:03دە قايتا تەھرى ]
تېما تەستىقلىغۇچى : axtuzi
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-02-22, 13:09

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئاھۇ )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-02-22 12:15 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاھۇ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 32
يازما سانى : 2748
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 804(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت  ،   تەييارل؛اپ   يەپ  كۆرۈپ  باقارمىز !
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-02-22 21:10 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئارمان(رۇزى)
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 2104
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 325
شۆھرىتى: 3440 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3400 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 398 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 101(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-15
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەخىمەت سىزگە
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-02-22 21:27 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئارمان(رۇزى) ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
دولان
ئېغىزىڭ قان  ..

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 1015
نادىر تېما : 6
يازما سانى : 562
شۆھرىتى: 5985 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 60 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 663 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 133(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇلدىكەن رەخمەت.
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-02-22 22:51 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دولان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 310
شۆھرىتى: 3170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3230 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 345 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مىنىڭ تازا مەززە قىلىپ يىگۈم كەلدى لىكىن سۇدا پىشۇرغىنىنى يىيەلمەيىتتىم
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-31 19:18 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كىرورەنئوغلى
دەرىجىسى : دائىملىق ئەزا


UID نۇمۇرى : 3146
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 9
شۆھرىتى: 90 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 90 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 10 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-05-23
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مىنىڭمۇ بۇ بېلىقنى تازا يىگىم كەلدى. ئەپسۇس بىزنىڭ يۇرتتا بېلىق بەك ئاز،
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-05-25 16:55 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كىرورەنئوغلى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئەلىۈ

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2447
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 578
شۆھرىتى: 5800 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5799 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 587 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 169(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-03
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-01
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بېلىقنىڭ سۇدا پىشقىنىدىن، مايدا قورۇلۇپ پىشقىنى يىيىشلىكمىكىن دەيمەن شەخسەن مەن شۇندىقىنى ياخشى كۆرىمەن.
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-05-25 17:21 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىۈ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا