hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
پارلاق
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 446 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز يېڭى ئىجادىي تائاملار دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2009-04-04)
ماتىريال:بىلىق
تەم خۇرۇچلىرى:
تۇز ،(ۋىيجىڭ)،جاڭيو،سامساق،زەنجىۋىل،سۇڭ پىياز،كىراخمال،شورپا،لازا قىيامى،شىكەر.

ئىشلەش ئۇسولى:
1-تازلانغان بىلىقنى چوڭ پارچە قىلىپ توغرايمىز،ئاندىن تۇز،،ئازراق قۇرۇق كىراخمال بىلەن  تەمىنلەندۈرۈپ 7-دەرىجىدىكى قىزىغان مايغا سىلىپ ساغار تىپ پۇشىرۇپ ئىلۋالمىز.
2-قازانغا مۇۋاپىق مىقتار دا ماي قۇيۇپتوغرالغان سۇڭپىياز،سامساق،زەنجىۋىلنى سىلىپ قورۇپ پۇراق چىققاندا مۇۋاپىق مىقتاردا لازا قىيامى سىلىپ  يىنىك قورۇپ ئاندىن مۇۋاپىق مىقتار دا شورپا قۇيۇپ تۇز،(ۋىيجىڭ،)،جاڭيو،شىكەر،مۇۋاپىق مىقتار دا قۇيۇپ تەمنى تەڭشەپ تەييارلانغان بىلىقنى ئۆستىنگە سىلىپ كىچىك ئوتتا دۈملەيمىز،دۈملەپ شورپىنىڭ 3\1قىسمى قالغاندا،ئۆستىنگە كىراخمال سۈيى قۇيۇپ ئازراق ماي تىمتىپ،ئىلىشتۇرۇپ تەخسىگە ئاساق بولدۇ.
[attachment=220] [attachment=221]  

ئالاھىدىلكى: شەكلى كۆركەم قىزىل پارقىراق،شورپىلىق، بىلىق گۆشى يۇمشاق يۇمران مىزىلىك يىيىشلىك بولدۇ.

دىھقەت:يوقۇردىكى تىمىنى باشقا مۇنبەرلەر گە يۈتكەشكە،كۆچۈرۈپ چاپلاشقا بولمايدۇ ،بايقالسا سۈرۈشتە قىلىندۇ.
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-03-29 21:14 | 新疆哈密地区 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( پارلاق ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
nuzugum

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 15
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2134
شۆھرىتى: 21484 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 26320 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2485 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 387(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

        خاتا يوللىنىپ قاپتۇ بۇ تىما......................                     
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-30 05:24 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( nuzugum ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 67
يازما سانى : 1725
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1159(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ۋىجىڭ  (味精)  :
بۇ ئاساسلىقى مىكرو ئوگانىزىملارنىڭ ئاشلىقلارنى ئېچىتىشتىن ھاسىل
بۇلدىغان ھازىرقى زامان تەم تەڭشىگۇچى بۇلۇپ،ئاساسلىق تەركىبى ناترىي
گلوتامات،بۇئالاھىدە ئشتىھائاچقۇچى تەم پەيدا قىلىدۇ.ناترى گىلوتامات  
يۇقىرى تېمپېراتۇرىدائۇزاق تۇرسا پارچىلىنىپ زەھەرلىك ماددا ھاسىل
قىلىدۇ.شۇڭا ئمكانقەدەر ئشلەتمىگەن تۇزۇك.ئشلەتكەندە شورپا قۇرىمىلارنى
ئۆسۇش ئالدىدىلا سېلىش كېرەك ھەم ئازراق ئشلەتكەن ياخشى،ھامىلدارلىق  
مەزگىلىدىكى ئاياللارنىڭ بوۋاقلارنىڭ تامىقىغا ئشلەتمىگەن ياخشى.قان
بېسىمى يۇقىرى كىشىلەر ،ياشانغانلارمۇ ئمكانقەدەر ئشلەتمىگەن تۇزۇك.
ئامال بار ئائىلىلەردە ئىشلەتمىسىمۇ بۇلىدۇ
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-30 11:54 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
parhat
بەختلىك بولىمەن دىگەن ئادەم تېنىچ ياشايدۇ!
دەرىجىسى : مەڭگۈلۈك ئەزا


UID نۇمۇرى : 132
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 243
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 59(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-03-26
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-28
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئو....
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-31 14:48 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( parhat ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

083
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 51 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

يىگۇم كەپكەتا     
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-31 23:22 | 新疆

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 083 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۇسەن
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 233 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

يەيمەن      
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-05-05 01:11 | 新疆

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كۇسەن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

234
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ۋېيجىڭنى بەك ئىشلىتەتتىم دىققەت قىلايچۇ.
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-05-11 18:18 | 新疆哈密市

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 234 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 310
شۆھرىتى: 3170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3230 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 345 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت سىزگە ، مەن بىر سىناپ باقايچۇ قىنى چوقۇم مىزىلىك بىر تائام تەييار بولىدۇ
چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-12-21 17:01 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ھەۋەسكار3
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 2158
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 9
شۆھرىتى: 90 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 90 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 9 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-24
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-01-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئادەمنىڭ يىگىسىنى كەلتۇرۇپ   
چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-01-24 20:54 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھەۋەسكار3 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مۇسـاپا
دەرىجىسى : دائىملىق ئەزا


UID نۇمۇرى : 2076
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 7
شۆھرىتى: 70 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 70 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 7 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-01-11
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-01-30
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاشەز ئۇستام ناھايىتى  ياخشى يزپسز   مەن   ۋجڭنى  ئانچە  ئشەنچلك ئەمەس  دەپ ئاڭلاپ ئىشلەتمگلى  ئۇزا ق  بولدى     سزنڭچە  ۋجڭ   ئىشلەتمەى    قورۇملارنى  ياخشى  قورۈغلى بولماسمۇ؟
چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-01-25 00:07 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇسـاپا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا