پىدىگەننى نىپىزرەك يالپاغداپ توغرايمىز ، توغرالغان پىدىگەننى قاچىغا سېلىپ ئازراق تۇز سېلىپ ئارلاشتۇرۇپ ئاغزىنى يېپىپ 5 مىنۇت ئەتراپىدا تۇرغۇزىمىز ، دىققەت قىلىڭلار تۇزنى كۆپ ئىلىشتۇرساڭلار تۇزلۇق بۇلۇپ قالىدىۇ شۇڭا ئاز سېلىڭ . كىيىن قاچىدىكى پىدىگەننى قۇلىمىز بىلەن سىقىپ تۇز سۈيىنى چىقىرۋاتىمىز ، يەنە باشقا قاچىغا سۇ قۇيۇپ سۇغا ئۇن سېلىپپ شىر قىلىمىز ،قىلغان شىرىمز ئۇماچ سۇيۇقلىقىدا بولسۇن ،كىيىن پىدىگەننى بىر - بىرلەپ شىرگە سالىمىز ، قازانغا ماي قۇيۇپ ماينى بوش ئوتتا قىزىتىپ قىزىغان مايغا پىدىگەننى چۇكا بىلەن بىردىن بىردىن سېلىپ ياڭاق مېغىزىدەك سارغايتىپ ئېلىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ بۇ قورۇما بەك يىيىشلىك بۇلىدۇ . سىزمۇ سىناپ بېقىڭ
