oznur.cn vip
ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 22
يازما سانى : 255
شۆھرىتى: 3235 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3920 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 432 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 77(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز تورداشلار ئىجادىي ئەسەرلىرى دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-03-31)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
胡萝卜炒海带丝  لامدارىيەبىلەن قورۇلغان سەۋزە قورۇمىسى
ئاساسلىق ماتىريالى: سەۋزە .لامدارىيە.باش پىياز. كۆك لاز1دانە
قۇشۇمچە ماتىرياللار:زەنجىۋىل. سامساق
تېتىتقۇلار: تۇز.شىكەر.كۈنجۈت مېيى.
تەييارلاش ئۇسۇلى:سەۋزىنى ئاخلاپ پاكىز يۇيىمىز.لامدارىيەنىمۇ پاكىز يۇيۇپ قۇملىرىنى چىقىرۋېتىمىز.باش پىيازبىلەن لازىنىمۇپاكىز يۇيۇپ
تەييارلايمىز.ئاندىن سەۋزىنى،لامدارىيەنى،باش پىيازبىلەن لازىنىمۇ سىر قىلىپ (ئۈگرە)قىلىپ توغرايمىز . سەۋزەبىلەن لامدارىيەنى ئايرىم-ئايرىم قاينىتىۋەتسە ياخشى.سەل خامراق يىيىشنى ئويلاندىغانلار بولسا قايناتمىساڭلارمۇ بۇلىدۇ زەنجىۋىل. سامساق سىر توغرايمىز.
باش پىيازنىمۇسىر توغرايمىز
قورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ياغ قوشۇپ قىززىغاندازەنجىۋىل. سامساق باش پىيازنى پۇراقچىققاندا سەۋزىنى،لازىنى
سېلىپ قورۇيمىز ئاندىن.تۇز شىكەر سالىمىز ئاندىن لامدارىيەنى سېپ قورۇپ تۇزتەمىنى ياخشى كەلتۇرۇپ ئازراق كۈنجۈت مېيى.قۇشۇپ ئالساق بۇلىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+50(axtuzi) تىلى گۈزەل ئ ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-02-06 12:04 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    تەتۈرى
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 1586
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 141
    شۆھرىتى: 1520 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 1520 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 178 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-11-10
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ھارماڭ
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-26 17:27 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەتۈرى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » گۆشسىز قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/