باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-01-21)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
ئاساسلىق ماتىريلى:يېڭى پىدىگەن بىرتال.توخۇم1تال.تۇز.زەنجىۋىل.پۇرچاق ئۇنى .ھۆل كىراخمال يېڭى لوك قوي گۈشى ياكى كال گۈشى زىرە.ئاقمۇچ. لازائۇنى ئىشلەش ئۇسىلى؛ پىدىگەن يۇتۇپ توغرايمىز رەسىمدەكۆرسىتلگەندەك(17-18بولسا بۇلىدۇ) توخۇم پۇرچاق ئۇنى ھۆل كىراخمال دىن پايدىلنىپ شىرە تەييارلىۋالىمىىز. گۆشنى ئۇششاق توغرايمىز ئاندىن تۇزۋە زەنجىۋىل بىلەن تەملەندۇرۈپ بەنلەقىلىمىز ئاندىن قىيمىنى پىدىگەننىڭ ئوتتۇرىسىغا تىقىپ رەتلىڭ قىپ تەخسىگە تىزىمىز. ئاندىن شىرىگە مىلەپ بىر-بىرلەپ پەس ئوتتا پۇشۇرىمىز ئاندىن زىرە.ئاقمۇچ. لازائۇنى دىن بىرىكمە ياساپ ئۇستىگە سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ تەمى چۈرۈك. يىيىشلىك.ئۇزۇقلۇق مىىقدارى يۇقىرى بۇلۇشتەك ئالاھىدىلىككە ئىگە
|