oznur.cn vip
ئەزىز

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 11
نادىر تېما : 43
يازما سانى : 2333
شۆھرىتى: 214748354 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483637 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388606 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 25505(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
باشقۇرغۇچى شاھيار بۇ تېمىنى ئۇيغۇرلارنىڭ شىپالىق تائاملىرى دىن بۇ سەھىپىگە كۆچۈرۈپ كەلدى .(2009-02-22)
رەسىم:
قۇناق پولوسىنىڭ تەييارلاش ئۇسۇلى :
ماتېرىيالى ؛ قوناق يارمىسى، گۆش . سۇ ماي. سەۋزە . پىياز. تۇز ، شىكەر. زاراڭزا، چېچىكىدە.تەييارلىنىدۇ.
ئېتىش ئۇسۇلى

1)مۆلچەرلەنگەن قوناق يارمىسىنى يۇيۇپ ئىلمانسۇغا چىلاپ قويىمىز، ئوخشاش نىسپەتتىكى سەۋزىنى قەلەمچە قىلىپ توغرايمىز.

2)قازانغا 5:1 نىسپەتتە ماي قۇيۇپ قىزىتىپ ئازراق تۇز سۈيى بىلەن داغلاپ. پىيازنى سېلىپ سارغايغاندا ئېلىۋېتىپ. گۆشنى سېلىپ قىزارغىچە قورۇپ، ئاندىن سەۋزە قەلەمچىسىنى سېلىپ قورۇيمىز. سەۋزە پىشقاندا سۇ قۇيۇپ قاينىتىپ 10مىنۇتتىن كېيىن كۆپكەن يارمىنى سۇسىزلاندۇرۇپ . پولونىڭ سۇيىدىن مەلۇم مىقداردا ئېلىۋېتىپ يارمىنى سەۋزىنىڭ ئۈستىگە تەكشى سېلىۋېتىپ . ئۈستىىگە ئالدىن ئېلىۋېلىنغان . سۇنى قۇيۇپ قاينىتىمىز. پولونىڭ سۈيى ئازلىغاندا ئۆرۈپ سۇس ئوتتا قاينىتىمىز.زاراڭزا چېچىكىنى قايناق سۇغا چىلاپ ئاغىزىنى يېپىپ قويىمىز. پولونى يەنە بىر قېتىم ئۆرۈپ ئوتنى سۇسلىتىپ دۇملەيمىز . 30 مىنۇتتىن كېيىن ئازراق شىكەرنى زاراڭزا چېچىكى سۈيىگە سېلىپ ئېرىتىپ . پولو دەم يىگەندىن كېيىن پولونىڭ ئۈستگە تەكشى سېپىپ يەنە بەش مىنىۇت دۈملەپ پولونى ئۆرۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇلغاندىن كېيىن لىگەنگە ئۇسسۇپ ئۈستىگە ەگۆش بېسىپ مېھمانغا ئالىمىز،

شىپالىق رولى؛ ئۇزۇقلۇق قىمىتى يۇقىرى پارقىراق يۇمشاق بۇلۇپ ،بەدەننى كۈشلەندۈرۈپ ئورگانىزىمنى قۇۋۋەتلەش . مىڭە يۇرەكنى قۇۋۋەتلەندۈرۈش قاندىكى ماي ماددىسىنى تۈۋەنلىتىش زىيادە سىمىزلىك . ئۆمۇرنى ئۇزارتىش ئۆپكىنى قۇۋۋتلەش ،كۆزنى روشەنلەشتۈرۈش خۇسۇسىيتىگە ئىگە.



مەن (ناۋات)ىجاندىن بىر ئادىغىنا سوئال.
شاھيار ئۇستام مۇشۇنداقراق بولامدۇ؟
[ بۇ يازماناۋاتتەرپىدىن2010-07-31 18:35دە قايتا تەھر ]
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-02-13 21:46 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەزىز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

بەرگى
دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


UID نۇمۇرى : 762
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 19
شۆھرىتى: 285 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 380 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 36 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-04-08
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاڭلاپ باقماپتڭكەنمەن~   ئۆگۈنىۋالدىم    رەھمەت سىزگە~```
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-07-13 18:20 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( بەرگى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/