oznur.cn abduheni
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 70
يازما سانى : 1874
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1373(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-09-24)
رەسىم:
ماتىريالى؛تۇخۇ1دانە بەرەنكە3دانە(ياڭيۇ)سۇماي، كوك_قىزىلمۇچ3دانە ،غولپىياز1دانە سامساق1دانە
دۇرا_دەرمەك؛ زەنجىۋىل،كاۋۋاچىن،شاكال بەدىيان،ئاچچىق قىزىلمۇچ،ئاقمۇچ،شېكەر.تۇز،چانالغان قىزىلمۇچ
تەييارلاش ئۇسۇلى؛تۇخۇنى ياڭاق چوڭلىقىدا چانايمىز،بەرەنكىنىمۇ قېلىنراق يالپاق توغرايمىز.
قۇرۇش ئۇسۇلى؛قازانغابىرچۇمۇچ ماي قۇيۇمىز يېرىم چۇمۇچ شېكەرسېلېپ ئارلاشتۇرۇمىز شېكەر ئىرىپ قىزىل
كۇپۇكچىلەر چىققاندا تەييارلانغان تۇخۇنى سېلىپ قۇرىيمىز،تۇخۇقىزارغاندا چانالغان قىزىلمۇچ سېلېپ
زەنجىۋىل،كاۋۋاچىن،شاكال بەدىيان،ئاچچىق قىزىلمۇچ،ئاقمۇچ،.تۇز،غولپىياز،سامساقلارنى ئارقىمۇ_ئارقاسلېپ
قۇرۇپ تۇخۇ چىلاشقىدەك سۇ قۇيۇپ بوش ئوتتا 15مىنۇت ئەتىراپىدا قاينىتىمىز بەرەنكە پىشقاندا تۇخىمۇ پىشىدۇ
تۇز تەمىنى تەڭشەپ كوك_قىزىل مۇچنى سېلىپ تەخسىگە ئۇسىمىز

ئەسكەرتىش؛ ئەگەر يەرلىك تۇخۇ بولسا تۇخۇ قۇرىغاندا بەرەنكىنى سالماي تۇخۇ پشىشقائاز قالغاندا سالىمىز
بولمىسا بەرەنكە ئىزىلىپ كىتىپ ئەجرىڭىز بىكار بۇلىدۇ
مۇمكىن بولسىا چانالغان تۇخۇنى قۇرىشتىن بۇرۇن بىر قاينىتۋەتكەن ياخشى سىناپ بېقىڭ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • شۆھرىتى:+25(جەسۇر) ئېسىل قورىما ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-02-13 11:43 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    نەسىن
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 496
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 54
    شۆھرىتى: 615 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 820 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 109 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 44(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-08
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-08
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون9قەۋەتتىكىكاۋاپنىڭ2009-05-10 13:30دە يوللىغان يازمىسى  :
    تۇخۇ قوردىقىنى قورۇش تۇرلىرى بەك جىق    مەنمۇ يولاپ قويسام بولغىدەك


    كاۋاپ ئۇستام ! قېنى  قۇساقتىكى بىلىمنى مۇشۇ ئىنكاسلارغىلا تۆكۈڭ!  بىزمۇ بەھېرلىنەيلى ..
    ئاشپەز ئۇستام ! توخۇ قوردىقىدا نىمە ئۈچۈن ئاچچىقسۇ پەرھىز قىلىنىدۇ ؟  
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-05-10 17:00 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( نەسىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » توخۇ گۆشىدە تەييارلىندىغان قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/