hantagri illikdunya.biz sohpat
فىردەۋىس523
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 50 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================


قوتاز سۆڭىكىدە كالتىسىي ناھايتى مول بولۇپ،بۇنىڭدىن ئۈنۈملۈك پايدىلىنىش ئۈچۈن،قاينىتىپ شورپىسىنى ئىچىمىز،لىكىن بۇ ئادەتتە قوي گۆشى شورپىسىدىن پەرىقلىنىدىغان بولغاچقا تورداشلارنىڭ پايدىلىنىش ئۈچۈن يوللاپ قويدۇم.
ماتىريال:قوتازنىڭ پاچاق سۆڭىكى(باڭزا)ياكى قوۋۇرغا سۆڭىكى يېرىم كىلوگىرام،يۆل زەنجىۋىل 50 گىرام،پىياز بىر باش،پىچەكگۈل)山药(بەش گرام،سامساقگۈل (百合(بەش گرام ،داڭگۈي(当归(بەش گرام،ئالقات(枸杞子(بەش گرام،كۆپتۈرۈلگەن نۇقۇت مۇۋاپىق مىقتاردا.
قازانغا سۆڭەك چىلاشقۇدەك سۇ قۇيۇپ سۆڭەكنى سېلىپ كۈچلۈك ئوتتا قاينىتىمىز،قازان قاينىغان ھامان ئوتنى پەسلىتىپ ،كۆپۈكنى ئېلىۋالىمىز ،كۆپۈك تۈگىگەندە  دوراـ دەرمانلارنى،تۇزنى سېلىپ سۇس ئوتتا قاينىتىمىز،سۇيى ئازلاپ قالسا قايناقسۇنى قۇيۇپ تۇرۇپ 2-3 سائەتلەر قاينىتىمىز،شۇنىڭ بىلەن قوتاز شورپىسى تەييار بولىدۇ،ئۇزاق قايناتقاندا تەركىبىدىكى كالتىسىيدىن تولۇق پايدىلانغىلى بولىدۇ.شارائىت بولسا قۇم قازاندا قايناتساق جوڭيى دورىلارنىڭ ئۈنۈمى يۇقىرى كۆتۈرۈلىدۇ.(بۇ دورىلار بەيساۋتاڭ دىگەندەك چوڭ دورىخانلاردىن سېتىۋالساق بولىدۇ.رولى:بۆرەك ھارارىتىنى ئاشۇرىدۇ)
تېما تەستىقلىغۇچى : ئاشپەز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2010-11-20, 05:57

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( فىردەۋىس523 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • ياخشى باھا:+10(ئاشپەز) مۇنبەرئۈچۈن ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-11-20 11:42 | 新疆乌鲁木齐市 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( فىردەۋىس523 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئۇيغۇرئاي
    كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 957
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 2048
    شۆھرىتى: 20740 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 21929 دوللار
    تۆھپە: 108 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2176 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 449(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-10
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت سىزگە  بىلىۋالدۇق...
    udum
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-20 22:20 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۈلقەنىت
    كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 737
    نادىر تېما : 8
    يازما سانى : 2345
    شۆھرىتى: 24215 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 35580 دوللار
    تۆھپە: 123 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2478 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 846(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-11
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بەك ياخشى بۇلدى مەن شورپا تەييارلىسام ھەممە دارا دەرمەكنى سېلىۋالدىكەنمەن  ،ئەمدى شورپا تەييارلىغاندا نىمىلەرنى سالدىغانلىقىمنى تەپسىلى بىلىۋالدىم ،بۇ شورپىغا ئاچچىق لازا ئارلاشتۇرۇپ  خوگو قىلىپ يىسىمۇ بەك ياخشى بۇلغىدەك  
    رەخمەت ئەجىرىڭىز گە
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-21 03:28 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    Ali_Telak

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 494
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 1293
    شۆھرىتى: 13095 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 22198 دوللار
    تۆھپە: 16 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1325 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 262(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-08
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    قوتاز گۈشى ياخشى گۆشلەردىندۇر.
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-21 13:03 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( Ali_Telak ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مېغىزخان
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1257
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 60
    شۆھرىتى: 620 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 620 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 65 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 88(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-06
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-20
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    تېمىنى ئۆزگەرتىپ <قوتاز گۆشى شورپىسى > دەپ ئالسىڭىز ياخشى بولاركەن.ئىستىمال ئوبىكتى ئېنىق بولاتتى.
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-21 20:21 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مېغىزخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مېھرىم

    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1676
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 629
    شۆھرىتى: 6290 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 6370 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 643 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 63(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-11-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    قۇتاز گۈشىنى بەك ئىسسىق دەپ ئاڭلىۋىدىم.
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-21 21:14 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مېھرىم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » شورپا تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا