hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
  • Pages: 1/3     Go
فىردەۋىس523
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 50 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئا سا سلىق ماتىرياالى :ئىككى خىل رەڭلىك كاپۇسكا،ئىككى خىل رەڭلىك لوبۇ،ئىككى خىل رەڭلىك سەۋزە،ئىككى خىل رەڭلىك لازا(بۇلارنىڭ ھەممىسى سەينىڭ رەڭدارلىقىنى ئاشۇرۇش ئۈچۈن)،يۇمران چىڭسەي،بۇ سەيلەرنىڭ مىقتارىنى ئۆزىمىزنىڭ ياقتۇرۇشىغا ئاساسەن بەلگىلىسەكمۇ بولىدۇ.
قوشۇمچە ما تېريا ل::سامسا ق_زەنجىۋىلدە تەييارلىغان ياغلازا،ئاقمۇچ_قارىمۇچ،ئا ق قىچا تا لقىنى،ئارپىدىيان تا لقىنى ،ئاچچىقسۇ،سەي چىلاشتا ئىشلىتىدىغان يىرىك تۇز،كۈنجۈت مېيى
  ئاۋۋال سەيلەرنى پاكىز يۇيۇپ،سۇيىنى سارقىتىۋىتىپ،4 سانتېمىتىر ئۇزۇنلۇقتا قەلەمچە توغرايمىز، تەييار بولغان سەيلەرنى جاۋۇرغا ئېلىپ تۇزدىن مۇۋاپىق مىقتاردا تەكشى سىپىپ  ئارلاشتۇرىمىز،بۇ جەرياندا سەيلەرنى مىجىۋىتىشكە بولمايدۇ،ئاغزىنى ھىم يېپىپ بىر سوتكا تۇرغۇزىمىز،ئاندىن تەم تەڭشگۈچلەرنى مۇۋاپىق مىقتاردا تەڭشەپ سېلىپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ،
بۇ سەينى تەييارلىغاندىن كىيىن كۆپلىگەن مىھمانلارنىڭ قارشى ئېلىشىغا مۇيەسسەر بولدى،شۇڭا تورداشلارنىڭ پايدىلىنىشى ئۈچۈن يوللاپ قويدۇم.
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+30(axtuzi) چىرايلىق تېم ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-11-18 13:02 | 新疆乌鲁木齐市 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( فىردەۋىس523 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئەلتىكىن
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت  سىزگە  مەن بىلىۋالدىم  
    udum
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-18 21:07 | 新疆

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلتىكىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    مېھرىم

    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1676
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 629
    شۆھرىتى: 6290 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 6370 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 643 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 63(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-11-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-04
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بىر سوتكىلا تۇرسا بولامدا؟ھەنىم بولسا ،مەن ياساپ باقايچۇ.
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-18 22:08 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مېھرىم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    ئۇيغۇرئاي
    كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 957
    نادىر تېما : 2
    يازما سانى : 2052
    شۆھرىتى: 20780 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 21969 دوللار
    تۆھپە: 108 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2180 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 451(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-19
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    كوپ رەھمەت..
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-18 22:41 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۈلقەنىت
    كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 737
    نادىر تېما : 9
    يازما سانى : 2373
    شۆھرىتى: 24515 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 35880 دوللار
    تۆھپە: 123 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2512 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 856(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-20
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئىككىخىل رەڭلىك كاپۇسكىنى نەدىن تاپامەن ؟
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-18 23:40 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 32
    يازما سانى : 2748
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 804(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-22
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مانا  بىر خىلى :


    مانا  يەنە  بىر خىلى :

    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-19 19:32 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۈلقەنىت
    كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 737
    نادىر تېما : 9
    يازما سانى : 2373
    شۆھرىتى: 24515 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 35880 دوللار
    تۆھپە: 123 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2512 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 856(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-20
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئەسلىدە باركەندە  
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-19 19:48 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئاقمۇچ
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 23 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    سەيلەرنى پىشۇرمايلا يەمدۇق  چۈنكى مەن بۇرۇن يەپ باقمىغان
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-20 08:43 | 浙江省杭州市

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاقمۇچ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    سەۋسەبىن
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 1059
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 376
    شۆھرىتى: 3905 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 4830 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 388 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 53(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-31
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-20
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نېمىشقا چىلىغان سەي ئادەتتە سەل تۇزلۇقراق بولىدۇ ؟  ئۇزۇنراق ساقلىيالىشىمىز ئۇچۇنمىدۇ  ؟  
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-20 09:03 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سەۋسەبىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    فىردەۋىس523
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 50 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون8قەۋەتتىكىسەۋسەبىننىڭ2010-11-20 09:03دە يوللىغان يازمىسى :
    نېمىشقا چىلىغان سەي ئادەتتە سەل تۇزلۇقراق بولىدۇ ؟  ئۇزۇنراق ساقلىيالىشىمىز ئۇچۇنمىدۇ  ؟  

    بۇ سەي تۇزلۇق بولمايدۇ،ئادەتتە تاماقنىڭ تۇزىنى تېتىغاندەك قىلىسىز ،ئۇزاق ساقلاش ئۈچۈن تۆۋەن تېمپىراتۇرىدا ساقلىسىڭىزلا بولىدۇ
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-20 09:54 | 新疆乌鲁木齐市

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( فىردەۋىس523 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
    • Pages: 1/3     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » سوغۈق يىمەكلىكلەرنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا