hantagri illikdunya.biz sohpat
پارلاق
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 446 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى شاھيار سىزگە ئاشپەز لازىممۇ؟ دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2009-03-31)
ماتىريال:
قۇيرۇق ماي ياكى ئاق سىرىق ماي200گىرام،ھەسەل 100گىرام،تۇخۇم4دانە،شىكەر150 گىرام،توغرالغان ياڭاق مىغىزى100گىرام،سۈت ياكى مىۋە سۈيى 100گىرام،سۇدا پاراشۇكى،كۆپتۈرۈش پاراشوكىھەر بىرسى 4گىرامدىن،{بىر بالا قوشۇق}ئاق ئۇن{270-300}گىرامغىچە،قۇرۇق ئۈزۈم120گىرام.

ئىشلەش ئۇسولى:1.جاۋۇرغا ئۆلچەملىك ماينى ئىلىپ بىر تەرەپكە ئايلاندۇرۇپ كۆپتۈرۈپ،ماينىڭ رەڭگى ئاقار غاندا ھەم كۆپكەندە تۇخۇم سىلىپ كۆپتۈرۈپ ئۆستىگە ھەسەل،شىكەر،سۈت،ياكى مىۋە سۆيى،ياڭاق مىغىزى قاتارلىقلارنى ئۆلچەم بويىچە سىلپ ئىلەشتۈرۈپ،ئۆلچەملىك ئىلىنغان ئۇنغا سۇدا پاراشوكى،كۆپتۈرۈش پاراشوكىنى ئۇنغا ئارلاشتۇرۇپ بىرلىكتە جاۋۇر دىكى ماتىر يالنىڭ ئىچىگە سىلىپ ئوبدان ئارلاشتۇرۇپ قويىقاراق ئۇماچتەك تەييار لايمىز.

2.باقالى نى پۇشۇرۇشتا پاكىز تازلانغان لىسنى ئوبدان ياغلاپ ياكى لىسنىڭ ئىچىگە ئاق قەغەز سىلىپ تەييارلانغان باقالى خىمىرنى ئىلەشتۈرۈپ سىلىپ تەڭشەپ ئۈستىگەئازراق شىكەر سىلۋىتىپ220-250سىلسىيە گىرادوست قىزىغان دوخوپكىغا سىلىپ15ياكى20مىنوت ئەتىراپىدا دۈملەپ ئۈستى ساغار غاندا ئۈستىنى پارقىراق قەغەز،يەنى شىجى،ياكى لىس بىلەن يىپىپ دوخوپكىنىڭ گىرادو سىنى150-180تۆۋەنلىتىپ10مىنوت دۈملەپ پىشرۇپ ئالساق بولدۇ.

دىھقەت:پىشقان پىشمىغىننى پەرىقلەندۈرۈش ئۈچۈن ياچەر بىلەن ئوتتۇر سىغا سانجىپ ئىلىپ ياچەرگە چاپلاشتىمۇ چاپلاشمىدىمۇ شۇنى بىلمىز، چاپلشقىنى پىشمىغىنى.
باقالى نى مۇزلىتىپ ياپراق ياكى رومبا شەكىلدە توغراپ ئىلىپ چىقساق بولدۇ.

ئالاھىدىلكى:باقالى نىڭ رەڭگى قىزغۇچ تەمى تاتلىق مەزىلىك ئوزۇقلۇق مىقتارى يوققىرى يىيىشلىڭ بولۇپ زىياپەتلەردە ئالاھىدە تەييارلىندۇ.

مەنبە:خاتىرە دەپتىرىم

چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-03-19 20:17 | 新疆 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( پارلاق ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
ئۆزھال0908
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 232 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن قىلىلىشنى بىلەرمەنمۇ.       
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-30 14:53 | 新疆

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۆزھال0908 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

nuzugum

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 15
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 2134
شۆھرىتى: 21484 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 26320 دوللار
تۆھپە: 123 ھەسسە
ياخشى باھا: 2485 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 387(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئەلۋەتتە قىلىشنى بىلىسىز بۇبى   قىلماق تەس ئەمەس مەن بۇنى بەك كۇپ كىلىمەن

يەنە تۇز سىز ەۇلكەننى چالا كوپ كۇيۇپ سىز ئەگەر ئۇنىڭغا گۇلقەن سالسا تېخىمۇ وىشاي دۇ.

يەنە ئۇستىگە كۇنجۇت سىپىش نى ئۇنتىماڭ لار.........................                           
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-03-30 20:56 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( nuzugum ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
كاۋاپ
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 105 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت تىمىڭىزغا  لىكىن مەن كاۋاپچىلىققا بەك قىزىقىمەن
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2009-05-09 12:48 | 新疆和田市

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كاۋاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئۇيغۇرئاي
كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 957
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 2052
شۆھرىتى: 20780 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 21969 دوللار
تۆھپە: 108 ھەسسە
ياخشى باھا: 2180 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 451(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-19
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەنمۇ سىناپ باقاي...رەھمەت.
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-25 00:26 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 310
شۆھرىتى: 3170 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3230 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 345 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەنمۇ سىناپ باقاي...رەھمەت.
لىكىن قىلالارمەنمۇ
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-31 19:16 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش