oznur.cn vip
گۇلخان
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 461
شۆھرىتى: 4870 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5101 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 526 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 149(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز مەن ئىتەلمىگەن تائاملار دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2010-10-30)
كېرەكلىك ماتىرىياللار:ئۇن بىر كىلوگىرام،يېڭى قوناق 4باش،پىياز بىرباش،قىزىل- كۆكمۇچ ھەرقايسىسىدىن  بىرتال،سودا يېرىم بال قوشۇق.
خۇرۇچلار:تۇز،ئاق-قارامۇچ،زىرە ھەرقايسىسىدىن مۇۋاپىق مىقداردا.
تەييارلاش ئۇسۇلى:ئۇنغا يېرىم  بال قوشۇق سودا ۋە ئاز مىقداردا تۇز قۇيۇپ خىېمىر يۇغۇرىۋالىمىز.خېمىر تىنغۇچىلىك بولغان ئارىلىقتا قوناقنى پىچاقتا قىرىپ بىر قاچىغا ئېلىپ قويۇپ ،ئارقىدىن يۇيۇپ-تازىلانغان  پىياز،قىزىل-كۆك مۇچلارنى ئۇششاق توغراپ ،قىرىپ  تەييارلانغان قوناقنىڭ ئۈستىگەسېلىپ،مۇۋاپىق مىقداردا تۇز،ئاق-قارا مۇچ،زىرە قاتارلىقلارنى سېلىپ ئارىلاشتۇرىمىز.
  تىندۇرۇلغان خېمىرنى مۇۋاپىق چوڭلۇقتا ئۈزۈپ  زۇۋۇلا قىلىپ،يايغۇدا گۆش ناننىڭ خېمىرىنى ئاچقاندەك نېپىز ئېچىپ تەييارلايمىز،تەييارلانغان قىيمىنى ئېچىلغان خېمىر ئۈستىگە تەكشى يېيىتىپ،خېمىرنىڭ ئەتراپىنى قىيمىنىڭ سۈيىدە ئازراق نەمدەپ ئۈستىگە يەنە بىر زۇۋۇلىنى ئېچىپ ياپىمىز،ھەم ئەتراپىنى چىمداپ ھىملەيمىز.تاۋىغا مۇۋاپىق مىقداردا ماي قۇيۇپ قىزىغاندا تەييارلانغان خېمىرنى ئاۋايلاپ سېلىپ بوش ئوتتا ھەرئىككى تەرىپىنى سارغايتىپ  پىشۇرۇپ تەخسىگە ئېلىپ پارچىلاپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-10-29 13:19 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

axtuzi
باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 64
نادىر تېما : 45
يازما سانى : 2845
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 834(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قوناق  تائاملىرىنىڭ  تەن  ساقلىققا  پايدىسى  بار  ،  سىز  دىگەن   بۇ  قوناق  نېنىنى  ئېتىپ  تېتىپ  باقساق  بولغۇدەك  ،  سىزگە  كۆپ  رەھمەت !
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-29 21:08 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/