ماتىريالى؛قوي گۇشى 300گىرام،غولپىياز2باش،كوك -قىزىلمۇچ ،تۇخۇم،كىراخمال
تەم خۇرۇچلىرى؛تۇز،ئاقمۇچ.كاۋۋاچىن سامساق.زەنجىۋىل
تەييارلاش؛گوشنى نىپىز يالپاق توغراپ،تۇز،ئاقمۇچ.كاۋۋاچىن تۇخۇم،كىراخمال
بىلەن ئارلاشتۇرۇپ تەملاندۇرىمىز .
غولپىياز ،كوك -قىزىلمۇچلارنى ئاتقۇلاق شەكلىدە توغراپ تەييارلىۋالىمىز،

قۇرۇش ئۇسۇلى؛قازانغا 3چۇمۇچ ماي قۇيۇپ قىزىغاندا گوشنى سېلىپ
چېچىلدۇرۇپ قۇرۇپ غولپىياز ،كوك -قىزىلمۇچلارنى سېلىپلا مايدىن سۇزىۋالىمىز
قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ سامساق زەنجۋىل سېلىپ سۇزىۋېلىنغان گوش
غولپىياز كوك قىزىلمۇچلارنى سېلىپ تۇز ئاقمۇچ،كاۋۋاچىن سېلىپ قۇرۇپ
ئازراق سۇ قۇيۇپ تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسىمىز

ئاستىدىكى ئېلاننى چىكىشنى ئۇنۇتماڭ!!!!!!