daris sohpat بىلىمزار توربېكىتى
ئەزىز
بىلمىڭزنى تارقىتىڭ ، لېكىن  ئىچى تار بولماڭ

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 11
نادىر تېما : 38
يازما سانى : 1307
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 841(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-05
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ناۋات ئىلگىرلەتتى .(2010-09-25)
كۆپچىلىكنىڭ پايدىلىنىشى ئۈچۈن
يوللاندى .







mukapat
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-09-24 13:49 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەزىز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

kasiplar
aqqik
دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


UID نۇمۇرى : 950
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 82
شۆھرىتى: 825 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 969 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 80 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 2(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-16
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-11-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ماڭا ئوخشاش پىشۇرامدىغاندۇ؟
maktap
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-24 15:36 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aqqik ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

pul pul awatsigiz andin bolidu~!
aqqik
دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


UID نۇمۇرى : 950
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 82
شۆھرىتى: 825 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 969 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 80 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 2(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-16
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-11-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قانداق گەپ بۇ؟ قىممەتلىك ئىنكاسىمنى يازساممۇ كۆرەممىدىمغۇ؟
hantagri
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-24 15:37 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aqqik ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

kasiplar
aqqik
دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


UID نۇمۇرى : 950
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 82
شۆھرىتى: 825 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 969 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 80 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 2(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-16
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-11-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بىر ئىنكاستا ئېچىلمايدىكەن ھە؟؟؟
گۆشناننى تاۋىدا پۇشۇرسا تېخىمۇ ئاسان بولىدۇ ھەم گۈمبەز بولىۋالماي تۈز چىقىدۇ
xjkaxtexi
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-24 15:43 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aqqik ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

pul pul awatsigiz andin bolidu~!
aqqik
دەرىجىسى : پىشقەدەم ئەزا


UID نۇمۇرى : 950
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 82
شۆھرىتى: 825 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 969 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 80 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 2(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-16
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-11-22
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    گۆشناننىڭ بىر قانچە ىىل ئېتىش ئۇسۇلى بار. بۇ خىل ئۇسۇل ئومۇملاشقان ئۇسۇل بوپ قالدى.
    قىيمىنى قورۇپ ئېلىۋېلىپ،  خېمىرنى ئازراق سۇدا سېلىپ ئىلمان سۇدا يۇغۇرۇپ، قىقراق ماينى چۈچۈتۈپ قۇيماق پىشۇرغاندەكلا تىز ئۆرۈپ پىشۇرسا ھەم ئاسان ھەم يۇمشاق، ھەم يىيىشلىك بولىدۇ.
   يەنە بىر خىلى تاۋىغا ئازراقلا پىششىق ماي قۇيۇپ، خام قىيمىلىق پېتىر خېمىرنىڭ گۆش نېنىنى ئالدىرىماي بوش ئوت بىلەن ئاز - ئازدىن ئەبجەش ماينى ئەتراپىغا قۇيۇپ تۇرۇپ پىشۇرسىمۇ بەك ياخشى بولىدۇ.
xjliniya
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-26 00:05 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aqqik ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قورىما تاييارلاش تاماق ئىتىش سۈرەتلىك فېلىملىرى
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا