===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-06-04)
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەزىز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( sawri ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( kawsiya321 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aqqik ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
نەقىلبۇ مەزمون6قەۋەتتىكىaqqikنىڭ2010-09-23 21:28دە يوللىغان يازمىسى :ئەگەر كالا گۆشىدە ئەتسىڭىز گۆشنى بالدۇرراق توغراپ سۇ قۇيۇپ بىرەر سائەت دۈملەپ قويسىڭىز گۆش ئېسىلىپ يۇمشاق پىشىدۇ ھەم شورپىلىق چىقىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( يۈسۈپجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( maham ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لالە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.