ماتىريالى: ياۋگو(ئامرىكا خاسىڭى)300گىرام،شىكەر (مۇۋاپىق مىقداردا )، سۇ ماي 1جىڭ، كۇنجۇت (مۇۋاپىق مىقداردا ).
تەييارلاش ئۇسۇلى: ساپلىقنى پاكىز يۇيۇپ ،قۇرۇتۇپ ، كۇنجۇتنى تۇكۇپ بوش ئوتتا سارغايتىۋالىمىز. ئەمبەننى مايلىۋالىمىز.
ساپلىققا ماي قۇيۇپ،سوغۇ ق مايغا ياۋگو(ئامرىكا خاسىڭى)نى سېلىپ بوش ئوتتا سارغايتىپ سۇزىۋالىمىز،
ئاندىن ماي يۇقى ساپلىققا مۇۋاپىق مىقداردا شىكەر سېلىپ توختىماي قوچۇيمىز،
شىكەر قىيام ھالىتىگە كىلىپ قوڭۇر رەڭگە كىرگەندە ياۋگو(ئامرىكا خاسىڭى)نى سېلىپ تەكشى
ئارلاشتۇرۇپ ، ئۇستىگە سارغايتىۋالغان كۇنجۇتنى تەكشى سىپىپ ئارلاشتۇرۇپ ، ئەمبەنگە يېيتىپ
سوۋۇتۇپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.
[ بۇ يازماناۋاتتەرپىدىن2010-09-08 07:01دە قايتا تەھر ]