hantagri illikdunya.biz sohpat
سەۋسەبىن
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1059
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 376
شۆھرىتى: 3905 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4830 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 388 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 53(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-31
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2010-11-06)
لەغمەن سوزۇدىغان ئەمبەلنى ئېلىپ ، ئەمدى ئۈزۈم يوپۇرمىقىنىڭ ئېچىگە  قىيمىنى سېلىپ تۇگۇشكە باشلايمىز. يوپۇرماقنىڭ تەتۇر تەرىپىنى ئەمبەلگە قويۇپ ،  ئىچىگە قىيما سېلىڭ. ( ئاز سېلىڭ قىيمىنى )  قىيمىنى يوپۇرماقنىڭ ئۇچى تەرىپىگە ئەمەس، تۆۋەن تەرىپىگە قويۇڭ. يوپۇرماقنىڭ ئوڭ-سول ئىككى تەرىپىنى قىيمىنىڭ ئۇستىگە قويۇپ ، يوپۇرماقنىڭ تۆۋەندىن يۇقۇرىغا قولىڭىزدا چىڭىراق تارتىپ تۇرۇپ يوپۇرماقنى تۇرۇڭ. ئەمدى قالغانلىرىنى مۇشۇ بويىچە ئوخشاش تۇگىمىز.تۇگۇلگەن يوپۇرماقنى تەخسىگە چىرايلىق قېلىپ تېزىپ قويۇپ تۇرۇڭ گەرچە خام بولسىمۇ.
      ئەمدى قازاننى ئېسىپ ، ئازىراق سۇ ماي قۇيۇپ ، يېرىم باش پىيازنى  توغراپ ، ياغدا قورۇيمىز پىياز سارغايغۇچە. ئۇنىڭ ئۇستىگە ئازىراق پەمىدۇر جاڭ قوشۇڭ.
كەينىدىن، بىر تال پەمىدۇرنى ئۇششاق توغىراپ سېلىپ قورۇڭ. تۇز سېلىشنى ئۇنتۇپ قلماڭ. راسا قورۇلۇپ بولغاندا ، بىر چىنە سۇنى قۇيۇڭ  سۇنى قۇيۇپلا ، سۇ قاينىماستىلا، 2 تال ياڭيۇ، 2 تال سەۋزىنى  چوڭ چوڭ توغراپ سۇنىڭ ئۇستىگە سېلىڭ.  ئاندىن ،  تۇگۇۋالغان يوپۇرماقنى ئۇنىڭ ئۇستىگە يېقىن يېقىن قېلىپ، رەتلىك تېزىڭ. قازاننىڭ تۇۋىقىنى يېرىم يىپىپ ، قازان تولوق قايناپ بولغاندىن كېيىن ئوتنى پەسەيتىڭ. قازاننىڭ ئېغىزىنى يېرىم ئېچىپ قويۇڭ. 30 مىنۇت شۇ پېتى قاينىسۇن.  ئەمدى پىشقاندا يىسىڭىزلا بولىدۇ.    
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-09-03 06:30 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سەۋسەبىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
گۇلخان
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 423
شۆھرىتى: 4280 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4481 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 462 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت  
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-09 17:05 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۇلخان
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 423
شۆھرىتى: 4280 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4481 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 462 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەھمەت
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-09 17:08 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
گۇلخان
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 423
شۆھرىتى: 4280 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4481 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 462 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن پىشۇرسام ئۈزۈم تېلى يوپۇرمىغى سەل تارتىش پىشىپ قاپتۇ،لېكىن قىيمىسى شۇنداق ياخشى پىشىپتۇ.بۇ يوپۇرماقنىڭ قېرىپ كەتكەنلىك سەۋەبىدىنمىدۇ؟
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-09 18:45 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئونۋېرسال ئەدەبىيات سالونى
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا