ماتىريالى :قىزىل تۇرۇپ(لوبو)
تەم خۇرۇچلىرى: تۇز،ئاچچىسۇ،قىزىلمۇچ يېغى،كۇنجۇت يېغى
تەييارلاش :قىزىل تۇرۇپنى پاكىز ئاقلاپ ئىنچىكە قەلەمچە قىلىپ توغرايمىز
ياكى شاللىغۇچ ئارقىلىق شۇلسەكمۇ بۇلىدۇ. ئاندىن تۇز سۇيىدە يۇمشىتىمىز.
تۇز سۇيدىن ئېلىپ سۇدا چايقاپ ،سېقۋېتىپ تۇرۇپنىڭ ئۇستىگە تۇز،قىزىلمۇچ
يېغى،ئاچچىقسۇ قۇيۇپ ،ئازراق كۇنجۇت مېيى تېمىتىپ تەخسىگە ئالىمىز
تور بېتىمىزگە يوللانغا قورىمىلار توردىن رەتلەنمىگەن باشقا مۇنبەرلەرگە
پايدىلىنىش قىممىتى بار دەپ قاراپ كۇچۇرسىڭىز بۇلىدۇ مەنبەنى ئەسكەرتىشنى
ئۇنۇتماڭ ئەمگىكىمىزنى ھورمەت قىلىڭ
ئېلان چىكىشنى ئۇنۇتماڭ!!