hantagri illikdunya.biz sohpat
ئادىل ئاشپەز
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 6 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

خۇرۇچ: 500گىرام توخوگوشى، يالتىراق قەغەز ،زەنجىۋىل،باش پىياز،كۈنجۇت مۇرابباسى،قۇلۇلە مىيى 2كىلوگىرام سۇماي.

پىشۇرۇش ئۇسۇللىرى: باشتا خام توخونى 3سانتمىتىر ئەتراپىدا چاناپ قاچىغا ئېلىۋالىمىز،ئاندىن كىيىن ساپلىققا ئازراق ماي قۇيۇپ باش پىياز زەنجىۋىل كۇنجۇت مۇرابباسى قۇلۇلە يىغنى سىلىپ قورۇپ قاچىغا ئېلىپ قويغان توخونىڭ ئۇستىگە قۇيۇپ ئارلاشتۇرىمىز ئارلاشتۇرۇپ بولغاندىن كىيىن يالتىېاق قەغەزنى 4چاسا قىلىپ كىسىۋالىمىز ،كىسىپ بولغاندىن كىيىن ئېچىگە ماي كىرىپ كەتمىىگىدەك ئوراپ قىززىغان مايغا سىلىپ پەس ئوتتا زالى قىلىمىز . پىشۇرۇپ بولغاندىن كىيىن تەخسىگە چىرايلىق تىزساق بولىدۇ،.
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-09-01 00:07 | 新疆喀什市 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئادىل ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
ئۇيغۇرئاي
كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 957
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 2047
شۆھرىتى: 20730 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 21919 دوللار
تۆھپە: 108 ھەسسە
ياخشى باھا: 2175 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 449(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاڭلىمىغانلا تاماقكەنغۇ بۇ ؟چوقۇم يىيىشلىك...رەھمەت سىزگە!
xukran
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-01 10:13 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا