hantagri illikdunya.biz sohpat
ئادىل ئاشپەز
دەرىجىسى : *


UID نۇمۇرى :
نادىر تېما : *
يازما سانى : *
شۆھرىتى: * كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: * دوللار
تۆھپە: * ھەسسە
ياخشى باھا: 6 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:*
ئاخىرقى كىرگىنى:*
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

خۇرۇچ: 500گىرام توخوگوشى، يالتىراق قەغەز ،زەنجىۋىل،باش پىياز،كۈنجۇت مۇرابباسى،قۇلۇلە مىيى 2كىلوگىرام سۇماي.

پىشۇرۇش ئۇسۇللىرى: باشتا خام توخونى 3سانتمىتىر ئەتراپىدا چاناپ قاچىغا ئېلىۋالىمىز،ئاندىن كىيىن ساپلىققا ئازراق ماي قۇيۇپ باش پىياز زەنجىۋىل كۇنجۇت مۇرابباسى قۇلۇلە يىغنى سىلىپ قورۇپ قاچىغا ئېلىپ قويغان توخونىڭ ئۇستىگە قۇيۇپ ئارلاشتۇرىمىز ئارلاشتۇرۇپ بولغاندىن كىيىن يالتىېاق قەغەزنى 4چاسا قىلىپ كىسىۋالىمىز ،كىسىپ بولغاندىن كىيىن ئېچىگە ماي كىرىپ كەتمىىگىدەك ئوراپ قىززىغان مايغا سىلىپ پەس ئوتتا زالى قىلىمىز . پىشۇرۇپ بولغاندىن كىيىن تەخسىگە چىرايلىق تىزساق بولىدۇ،.
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-09-01 00:07 | 新疆喀什市 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئادىل ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
ئەلىف
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 828
شۆھرىتى: 8335 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 8430 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 843 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 329(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

سۈرىتى بوغان بولسا تىخىمۇ ياخشى بولاتتىكەن
xukran
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-09-01 10:07 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىف ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا