oznur.cn abduheni
苦咖啡
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 4538
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 4
شۆھرىتى: 40 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 40 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 3(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-10-23
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-02
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

تېتىپ باققان بولساق ھە
چوققا [60 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-23 06:00 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 苦咖啡 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

kumush
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 4546
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 4
شۆھرىتى: 40 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 40 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-10-23
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئىنگلىزچە يېزىلىشى pizza، ئوقۇغاندا پىتسا دەپ ئوقۇلىدۇ. لېكىن بەزى جايلاردا پىزا دەپمۇ ئوقۇيدۇ.
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [61 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-23 18:42 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( kumush ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

kumush
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 4546
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 4
شۆھرىتى: 40 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 40 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-10-23
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

شوخلا قىيامى قىلىش:
سەككىز تال شوخلىنى پاكىز يۇيۇپ، ئۈستىگە قايناقسۇ قۇيۇپ پوستىنى سويۇۋالىمىز، بىرىنى ئۇششاق چانايمىز، ، يەنە بىرىنى چوڭ-چوڭ قىلىپ توغرايمىز. چۈنكى مەيلى پىتسا بولسۇن، مەيلى ئىتالىيە چۆپى بولسۇن، ئىچىدىكى شوخلىلىرى ئانچە-مۇنچە ئېغىزغا ئۇرۇنۇپ تۇرمىسا بولمايدۇ.
ئەگەر ئىتالىيە چۆپى قىلىۋاتقان بولسىڭىز ئازراق سامساق ۋە پىيازنى ئۇششاق توغرايسىز، قازانغا ئازراقلا زەيتۇن مېيى ياكى ئۆسۈملۈك مېيىنى قۇيۇپ ئاۋۋال سامساق بىلەن پىيازنى سېلىپ ئازراق قورىغاندىن كېيىن چوڭ توغرالغان شوخلىنى سېلىپ قورۇيسىز. ئەگەر پىتسا قىلىۋاتقان بولسىڭىز مايغا چوڭ توغرالغان شوخلىنىلا سالىسىز، بىردەم ئېلەشتۈرگەندىن كېيىن قايناقسۇدىن ياكى لەغمەننىڭ ئاش سۈيىدىن كىچىككىنە قۇيۇۋېتىسىز، ئاندىن ئۇششاق توغرىغان شوخلىنى سالىسىز، ئۈستىگە قۇرۇتقان پىننىدىن سالىسىز. ئۇزۇنراق قاينىتىپ بوتقا ھالەتكە ئەكىلىسىز، شۇنىڭ بىلەن شوخلا قىيامىنى تەييارلاش تامام.
بۇ شوخلا قىيامىنى توخۇ قورۇمىسى قاتارلىق قورۇمىلارغىمۇ سالسىڭىز ئىنتايىن يېيىشلىك بولىدۇ.
سامساقنى پىچاق بىلەن توغرىماي، چەيدۇنىڭ يان تەرىپى بىلەن بېسىپ ئېزىپلا سېلىۋەتسىڭىز تېخىمۇ مېزىلىك بولىدۇ.
چوققا [62 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-23 19:02 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( kumush ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

kumush
دەرىجىسى : يېڭى ئوگەنگۇچى


UID نۇمۇرى : 4546
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 4
شۆھرىتى: 40 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 40 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 4 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-10-23
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كۈمۈش دېگەن ئىسمىم بىلەن كىرسەم بۇنداق ئەزا يوق دەپ چىقىۋالدى.  
چوققا [63 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-23 19:36 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( kumush ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئۇيغۇر قورىمىلىرى ۋە ئوزلەشتۇرۇلگەن قورىمىلار.
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا