ئاساسى ماتىريالى :ئۇن ،سۇ، تۇز ،تۇخۇم،سۇت دوخاپكا ،ياكى مىكرو دۇلقۇنلۇق ئوچاق
تەييارلاش :خېمىر يۇغۇرۇشنى بىلەمسىز ؟تۇزىنى كام قىلىپ سەل بوشراق قىلىپ
ئېچىتقۇ سېلىپ ئازراق سۇت قۇيۇپ خېمىر يۇغۇرۇپ قۇيۇپ قويساق 1~2سائەت
ئەتىراپىدا كۇپىدۇ ئاندىن كىيىن ئازراق سودا بېرىپ ئىشلەپ ئازراق تىندۇرۇپ
دۇخاپكىنى 220گىرادۇس قىزىتىپ تەييارلانغان خېمىرنى مۇۋاپىق كىسىپ
دوخاپكىنىڭ لىسىنى مايلاپ سىسقا سېلىپ ئۇستىگە تۇخۇمنىڭ سېرىقىنى
سوركەپ 180 گىراسۇسلۇق قىزىقلىقتا پات -پات قاراپ ساررغايتىپ پىشۇرساق بۇلىدۇ
مىكرو دۇلقۇنلۇق ئوچاق بولسا ئوزى ئاپتۇماتلىق ھالدا پىشۇرۇلىدۇ
چۇشەنمىگەن يەرلىرى بولسا قالدۇرۇڭ !!!!!!