ماتىريالى:لەڭپۇڭ ئۇنى(مەخسۇس كىراخمال) تاللا بازىرىدا ئولچەملىك قاچىلىنىدۇ
تەييارلاش ئۇسۇلى :كىراخمالنى بىر چڭراق قاچغا تۇكۇپ سۇقۇيۇپ تەكشى ئارلاشتۇروپ
بىر ئىككى سائەت تىندۇرۇپ ئۇستىدىكى سۇيىنى تۇكۇۋېتىپ سۇ قۇيىمىز
قازانغا مۇۋاپىق مىقداردا سۇقۇيۇپ قاينىغاندا تۇز سېلىپ تۇزىنى ئالما تاتقى تەڭشەيمىز
قازانغا ئازراق سوغاق سۇ قۇيۋېتىپ تەيارلىۋالغان كىراخمالنى ئارلاشتۇرپ ئاستا ئاستا
قازانغا قۇيىمىز .بىر قۇلمىز بىلەن قۇيۇپ بىر قۇلىمىز بىلەن نوغۇچتا تەكشى
ئارلاشتۇرىمىز چېلىپ كىراخمال قۇيۇقلاشقاندا سۇس ئوتتا 3 مىنۇت قاينىتىپ لېگەن
ياكى جاۋۇرغا ئۇسۇپ كام دىگەندىمۇ 5سائەتتىن كوپرەك تەبىئى سوۋۇتۇپ ئاندىن
ئوز ياقتۇرىشىمىزغا ئاساسەن توغراپ تەم تەڭشەپ ئىستىمال قىلساڭ بۇلىدۇ
قىزىلمۇچنى تەييارلاش ئۇسۇلى بۇيەردە!
/bbs/read.php?tid-1195.htmlئاستىدىكى ئېلاننى چىكىشنى ئۇنۇتماڭ!