ساقلىق ساقلاشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى
يۇيۇنۇشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى:
كەچتە ئىسسىق سۇدا يۇيۇنۇش كېرەك.
ھۆسۈن تۈزەشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى:
كەچتە ئۇخلاشتىن بۇرۇن ھۆسۈن تۈزەش كېرەك.
بەدەن چىنىقتۇرۇشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى:
كەچقۇرۇن بەدەن چىنىقتۇرسا ئەڭ ياخشى بۇلىدۇ.
مىڭىپ ئورۇقلاشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى:
تاماق يەپ بولۇپ 45 مىنۇت ئۆتكەندىن كېيىن20 مىنۇت ماڭسا ، تاماق يەپ بولۇپ 2 سائەتتىن كېيىن يەنە 20مىنۇت ماڭسا ئۈنۈمگە ئېرىشكىلى بولىدۇ.
ئۇخلاشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى:
چۈشتە ئۇخلايدىغانلار سائەت 1دىن كېيىن،كەچتە سائەت 9-10لاردا ئۇخلىسا مۇۋاپىق بولىدۇ.
چاي ئىچىشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى:
تاماقتىن 1سائەت كېيىن ئىچىش ئەڭ مۇۋاپىق.
مىۋە-چىۋە يىيىشنىڭ ئەڭ ياخشى ۋاقتى:
تاماقتىن 1 سائەت ئىلگىرى يىيىش ئەڭ مۇۋاپىق. بىلىۋېلىڭ
چىشنى چۈشتىن بۇرۇن دوختۇرغا كۆرسىتىش كېرەك:بۇنىڭ سەۋەبى،چۈشتىن كېيىن ئادەم تەشۋىشلىنىپ،جىددىيلىشىپ ئاغرىققا بەرداشلىق بېرىشچانلىق بىر قەدەر ناچار بولىدۇ.
قارا بولكىنى كۆپرەك ئىستىمال قىلىش كېرەك:قارا بولكىدا تالالىق تەركىب مول بولۇپ،قان بېسىمنى تۆۋەنلىتىپ،قاندىكى شىكەرنىڭ ئالمىشىشىنى ئىلگىرى سۈرىدۇ.
قەنت- گېزەكنى تاماقتىن كېيىن ئاز تولا ئىستىمال قىلىپ بېرىش كېرەك.
كۆكتات،مىۋە -چىۋىنى كۆپرەك ئىستىمال قىلىپ بېرىش كېرەك:كۆكتات، مىۋە-چىۋىلەرنىڭ راكقا قارشى تۇرۇش ئىقتىدارى بولىدۇ.ئۇلارنى كۈندە چوقۇم تويۇنغىدەك ئىستىمال قىلىش كېرەك.ئەڭ پايدىلىقى،كۆك يۇپۇرماقلىق كۆكتاتلار،پىياز.مىۋىلەردىن گىلاس ئالۇچا،ئالما قاتارلىقلار.مەنبە : تۇرمۇش مەسلىھەتچىسى گېزىتى
[ بۇ يازمابودەكتەرپىدىن2010-07-25 23:45دە قايتا تەھر ]