oznur.cn vip
تۇز
مۇنبەر نازارەتچىسى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 3
نادىر تېما : 7
يازما سانى : 643
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 346(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================



ماتىريال:قوي گۆشى ياكى كالا گۆشى
قوشۇمچە ماتىريال:بامبۇك نوتىسى،پالەك،زەنجىېىل،سىامساق،سۇڭ پىياز.
تىتىتقۇلار:تۇز،ۋىيجىڭ،ئاقمۇچ،جىجڭ.

ئىشلەش ئۇسولى: 1-گۆشنى يالپاغداپ تورىۋاپ سۇدا بىر نەچچە قىتىم چايقاپ  گۆشنىڭ قىننى چىقىرۋىتىمىز،ئاندىن تۇز ،تۇخۇم ئىقى سىلىپ ،قۇرۇوق كىراخمال سىلىپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ تەمىنلەندۈرۈپ قىزىغان مايغا سىلىپ چىچىلدۇرۇپ شەكلى تۇراقلاشقاندا چوڭ ياپراقداپ توغرالغان بامبۇك نوتىسىنى سىلىپ مايدىن سۈزىۋالمىز.

2-قاچىغا مۇۋاپىق مىقتار دا شورپا ئىلىپ تۇز ،تىتىتقۇ،جىجىڭ ،سىلىپ تەمىنى تەڭشەپ تەييار لاپ قويمىز.

3-قازانغا مۇۋاپىق مىقتاردا ماي قۇيۇپ توغرالغان ،سۇڭ پىياز،زەنجىۋىل،سامساقلارنى سىلىپ قورۇپ خۇش پۇراق تەمنى چىقىر ۋالمىز ئاندىن مايدىن ئۆتكۈزۋالغان گۆش قاتارلىق ماتىر يالنى سىلىپ ئاندىن پالەكنى سىلىپ قڭرۇيمىز ئاندىن تەڭشەلگەن  شورپىدىن قۇيۇپ پەردازمىيى قۇيۇپ تەخسىگە ئالساق بولدۇ.



ئالاھىدىلكى:گۆش رەڭگە ئاپپاق،توخوگۆشىگە ئوخشايدۇ،شورپىسىز رەڭگى ماسلاشقان پارقىراق يىيىشلىك بولدۇ.
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+30(axtuzi) مۇنبەرئۈچۈن ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-07-10 14:35 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تۇز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    گۈلقەنىت
    كۈڭۈلنىڭ كەينىگە كىرمەڭ كۈڭۈل ھەرجايغا باشلايدۇ ..

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 737
    نادىر تېما : 10
    يازما سانى : 2357
    شۆھرىتى: 25525 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 36950 دوللار
    تۆھپە: 123 ھەسسە
    ياخشى باھا: 2620 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 899(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-07-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-20
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن سۈيى جىق قۇرىمىلارغا قارىغاندا  مۇشۇنداق قۇرۇلغان قۇرىمىلارنى ياخشى كۈرىمەن رەخمەت ئەجىرىڭىزگە
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-12-07 03:28 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلقەنىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/