hantagri illikdunya.biz sohpat
lala425
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 700
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 235
شۆھرىتى: 2385 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2479 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 242 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 27(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن بۇ تاماقنى باشقىلاردىن ئۆگىنىۋالغان كەم قالغان يەرلىرى بولسا ئۇستاملار تەلىم بېرەرسىلەر؛   بۇتاماقنىڭ ئسمىنى گولۇبۇس(يەر شارى)دەيدىكەن ئسمىنى مەنمۇ ئېنىق بىلمەيمەن
ماتىريالى:قوۋۇرغا گۆش ،قۇيرۇق ماي ،كالا گۆشى،گۈرۈچ،كۆكمۇچ،پەمىدۇر،كاللەك بەسەي،باش پىياز،سامساق،زەنجىۋىل،سۇماي، يۇمغاقسۇت قاتارلىقلار ئېھتىياجىغا قاراپ مۇۋاپىق مىقتاردا؛
خۇرۇچلار:زىرە،ئاقمۇچ،زەنجىۋىل،جىاڭيۇ،ئاچچىقسۇ،تېتىتقۇ،تۇز،
ئېتىش ئۇسۇلى: 1.ئاۋال گۈرۈچنى دۈملەپ پىشۇرۋالىمىز،،قۇيرۇق ماي ۋە كالا گۆشىنى ئۇششاق چانايمىز،بىر تال پىياز،كۆكمۇچ بىلەن پەمىدۇرنىمۇ ئۇششاق  چانايمىز،بۇلارنى بىر قاچىغا سېلىپ ئۈستىىگە زىرە ئاقمۇچ زەنجۋىل تۇز قاتارلىقلارنى سېلىپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ قىيما تەييارلايمىز
2.كاللەك بەسەينى يوپۇرماقلىرىنى پارچە قىلۋەتمەي بىرتال بىر تالدىن ئاجىرتىپ قايناق سۇدىن ئۆتكۇزۇپ تەييارلايمىز
3.تەييارلىۋالغان قىيمىنى قايناق سۇدىن ئۆتكۇزۇپ  تەييارلىۋالغان كاللەك بەسەيگە ئوراپ تۈگۈپ  تەييارلايمىز
4.قازانغا ماي قۇيۇپ قىزىغاندا پارچىلاپ تەييار قىلغان قوۋۇرغا گۆشىنى سالىمىز، گۆش سارغىيىپ پىشقاندا پىياز،تۇز،زەنقجۋىل سامساق كۆكمۇچ،پەمىدۇر جىاڭيۇ،ئاچچىقسۇ،تېتىتقۇ ،تۇز،قاتارلىقلارنى رېتى بۇيىچە سېلىپ ئۇزاق قورىۋەتمەيلا  گۆش چىلاشقۇدەك سۇ قۇيىمىز ، قاينىغاندا تەمىنى تەڭشەپ ئۈستىگە تۈگۈپ تەييارلىۋالغان تۈرمەللەرنى بىرتال بىر تالدىن تىزىپ قويىمىز ،ئاندىن تۇۋاقنى پېپىپ 15مىنۇتتىن 25مىنۇت ئەتراپىدا دۇملەيمىز ،
5. تۈرمەللەرنى بىرتال بىر تالدىن لېگەنگە چىرايلىق تىزىپ ئۈستىگە گۆشنى تىزىپ ئۈستىگە بېزەك ئۈچۈن بىر نەچچە تال يۇمغاقسۇت سالىمىز؛ تەييار بولغان تائامنى دا ستىخانغا ئەزىز مىھمانلارنىڭ ئالدىغا كەلتۈرىمىز
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-07-07 12:53 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( lala425 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
گۇلخان
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 423
شۆھرىتى: 4280 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4481 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 462 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 130(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ئاللاھ قولىڭىزغا بەرىكەت ئاتا قىلغاي
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-09 17:39 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە گۇرۇچ تائاملىرىنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا