hantagri illikdunya.biz sohpat
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 67
يازما سانى : 1730
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1160(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2010-11-06)
ماتىريالى؛ تۇخۇنىڭ توش گۇشى(لوق گوش)200گىرام،خاسىڭ مېغىزى(يەرياڭىقى) 50گىرام كوك مۇچ 1تال
تەم خۇرۇچلىرى؛ تۇز،ئاقمۇچ،كاۋۋاچىن، زەنجىۋىل،كىراخمال،سامساق، غولپىياز، تۇخۇم1دانە سۇماي
تەييارلاش ئۇسۇلى؛خۇسىڭ مېغىزىنى مايدا پىشۇرۇپ پوستىنى ئاقلاپ تەييارلىۋالىمىز تۇخۇ گۇشىنى خۇسىڭ
مېغىزى چوڭلىقىدا توغراپ،تۇز ئاقمۇچ.زەنجىۋىل سۇيى.كاۋۋاچىن ئۇنى.كىراخمال(بىرقۇشۇق) تۇخۇم1(ئېقى) چېقىپ
تەملەندۇرۋالىمىز.كوكمۇچنىمۇ دان-دان توغراپ (تەرخەمەكبولسىمۇ بۇلىدۇ)تەييارلىۋالىمىز.

قۇرۇش ئۇسۇلى؛قازانغا 4چۇمۇچ سۇماي قۇيۇپ قىزىغاندا تەملەندۇرۇلگەن تۇخۇ گۇشىنى سېلىپ مايدىن
ئوتكىزىمىز.قازاندا ئازراق ماي قالدۇرۇپ غول پىياز سامساق زەنجىۋىل سېلىپ قۇرۇپ ئارقىدىن تۇخۇگۇشى
خاسىڭ مېغىزى كوك مۇچلارنى سېلېپ تۇز ئاقمۇچ ئازراق سۇ قۇيۇپ يول كىراخمالدىن ئازراق قۇيۇپ
تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسىمىز.
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-02-13 13:34 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
مۇقام
دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 552
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 682
شۆھرىتى: 6885 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7080 دوللار
تۆھپە: 8 ھەسسە
ياخشى باھا: 709 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 286(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇ قورۇما سىچۇەن گۇڭ جەمەتىدە ئىجات قىلىنغان. شۇڭلاشقا گۇڭباۋجىدىڭ دەپ نام بىرىلگەن.]گۇڭ...شۇ جەمەتنىڭ فامىلىسىنى، باۋ... تېز ئوتتا قورۇشنى ، جىدىڭ... تۇخا گۆشىنىڭ توغىرىلىشىنى كۆرسىتىدۇ[.تەمى سىچۇەن تەم ، يەنى مالاۋىر بۇلۇشى كېرەك.
udum
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-08-20 13:37 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇقام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مۇقام
دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 552
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 682
شۆھرىتى: 6885 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7080 دوللار
تۆھپە: 8 ھەسسە
ياخشى باھا: 709 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 286(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قۇرغاق قورىسا بەك يىيشلىك بۇلىدۇ.
http://bilimzar.com
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-08-20 13:38 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مۇقام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » توخۇ گۆشىدە تەييارلىندىغان قورىمىلار
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا