oznur.cn vip
قىران
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 647
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 473
شۆھرىتى: 5275 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 6202 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 561 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 75(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ماتىريالى:كۆك چامغۇر،قوناق ئۇنى،غولپىياز،تۇز،پىننە تالقىنى مۇۋاپىق مىقداردا.
تەييارلاش ئۇسۇلى:قازانغا سۇ ۋە تۇز قۇيۇپ قازان قاينىغاندا كۆك چامغۇر سېلىپ پىشۇرىلىدۇ.ئاندىن قۇناق ئۇنىغا ئازراق تۇز قۇيۇپ بىر باش پىيازنى ئۇششاق چاناپ سېلىپ ئىسسىق سۇدا يۇغۇرۇپ خېمىرنى جىگدىدەك ئۈزۈپ ئالقاندا يۇمۇلاقلاپ ،باش بارماقنى تىقىپ چوڭقۇرچاق چىقىرىپ قازانغا سېلىنىدۇ.10مىنۇت ئاتىراپىدا قاينىتىپ ئۈستىگە پىننە تالقىنى سىپىپ تاييارلىنىدۇ.
تەبىئىتى:ھۆل ئىسسىق.
شىپالىق رۇلى :سەۋدادىن بولغان باش ئاغرىقىغا مەنپەئەت قىلىدۇ.
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+50(تۇز) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-06-21 10:28 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( قىران ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    دىل-پارە
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 53 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ھازىرقىلارنىڭ كۈپۈنچىسى يەپ بېقىش تۈگەل ئاڭلاپمۇ باقمىغان تاماق ئىكەن .شۇ سەۋەپتىن بۇ تاماقنىڭ ئىسممىمۇ ئۆزگەرمەي ئۆز پىتى ساقلىنىپ قالغان چېغى.
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-08-23 12:28 | 新疆

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دىل-پارە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە قوناق ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/