hantagri illikdunya.biz sohpat
شەخلا

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 311
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 794
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 638(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2010-11-06)
]خۇرۇچى[
چاۋاياغنىڭ نېپىز قىسمى 500گرام ،قارمۇچ مۇۋاپىق مىقدارا، پۇرچاق ئۇنى ئازراق ،قارا گۆش 500گرام،تۇز مۇۋاپىق مىقداردا،پىياز220گرام.

]ئېتىش ئۇسۇلى[
1.قوينىڭ ياكى كالىنىڭ قارا گۆشىنى گۆش  توغراش ماشىنىسىدىن ئۆتكۈزۈپ ياكى ئۇششاق توغراپ ،ئۇنىڭغا ئۇششاق توغرالغان پىياز ،سوققان قارىمۇچ ،چىلىغان پۇرچاق ئۇنى، تۇز قارىمۇچ قوشۇپ قىيما تەييارلىنىدۇ .
2. قوينىڭ چاۋا يېغىنىڭ نىپىز قىسمىنى قايناقسۇغا  بىسىپ خام تەمىنى چىقىرىۋىتىپ ئاش تاختىغا يىيىپ بىر يېرىم سەرەڭگە قىپىچىلىك چوڭلۇقتا جىلىت كىسىپ ھەر بىر جىلتىنىڭ يۈزىگە چىلىغان پۇرچاق ئۇنى سۈركەپ بىر قوشۇقتىن قىيما سىلىپ مانتا تۈگۈپ چاق يېرىنى پۇرچاق ئۇنى بىلەن يەملەپ لىگەنگە تىزىپ ۋە چىلاشقۇدەك سۇ قۇيۇپ قاسقانغا سېلىپ 30 مىنوت پىشىرىلىدۇ .

]ئالاھىدىلىكى [
تىشىدىن قىيمىسى كۆرۈنۈپ تۇرىدۇ .يۇمشاق ھەم مەزىلىك .

بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+50(axtuzi) ياخشى ماقالە ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-06-14 11:57 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    شەخلا

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 311
    نادىر تېما : 15
    يازما سانى : 794
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 638(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    لىكىن مانى يەپ سالماڭلا جۇما ، قان بىسىم قىلىدۇ ،، ھى ھى ھى ھى ھى ،،،،،
    udum
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-14 12:44 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئاشپەز
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


    UID نۇمۇرى : 2
    نادىر تېما : 67
    يازما سانى : 1730
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 1161(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-28
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن قان بېسىمى بۇلۇپ قالساممۇ مەيلى يەيمەن
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-14 13:55 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    Ali_Telak

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 494
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 1316
    شۆھرىتى: 13325 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 22428 دوللار
    تۆھپە: 16 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1348 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 267(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-08
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-27
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    قان بىسىملار مۇۋاپىق مىقتاردا ئاچچاقسۇ ئىچىپ بەرسە قان بىسىمنى  تەڭشەيدىكەن.
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-14 20:17 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( Ali_Telak ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە بۈغداي ئۇن تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا