hantagri illikdunya.biz sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
  • Pages: 1/3     Go
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 67
يازما سانى : 1730
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1160(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-05-03)
ئاساسى ماتىريالى:قوناق كونسىرۋاسى2دانە،،سۇ يېغى ،سىنفىن (كىراخمالنىڭ بىرتۇرى)
تەم خۇرۇچى:ئاق شېكەر،قۇشۇمچە توخۇ تەم جەۋھىرى
تەييارلاش ئۇسۇلى:قوناق كونسىرۋاسىنىڭ ئاغزىنى ئېچىپ چويلىىغا تۇكۇپ سۇيىنى پاكىزسارقىتىپ
(چۇقۇم سۇسىزلىنىشى لازىم)لىق بىر سىقىم سىنفىن سېلىپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ تەييارلىۋالىمىز.
قورۇش ئۇسۇلى:قازانغا بىر كىلوگىرام ئەتىراپىدا ماي قۇيۇپ ياغنى 7-دەرىجىدە(ياغ ئۇستىگە ئالقاننى
بىر غېرىچ ئارلىقتا ئەكەلسىڭىز ئالقانغا قىزىقلىق تەگسە)قىزىتىپ
ياغنى ياغ قاچىسىغا قۇيۋالىمىز. قۇرۇق قازانغا تەييارلىۋالغان قوناقنى تەكشى نىپىز
قازانغا سېلىپ نان(كىچىك ۋاقتىڭلاردا بەلكى قازان نېنى يىگەن بۇلىشىڭلار مۇمكىن شۇ نان )
شەكلىدە ئەكىلۋېلىپ نۇرمال ئوتقا قۇيۇپ قىزىتىلغان ياغنى قازاننىڭ يان تەرىپىدىن بىر
چۇمۇچ-بىر چۇمۇچتىن قۇيۇپ قېتىشقاندا چويلىغا سۇزىۋالىىپ ئۇستىگە
ئاق شېكەر سىپىپ چىرايلىق توغراپ تەخسىگە ئالىمىز
[ بۇ يازماaxtuziتەرپىدىن2010-06-10 20:35دە قايتا تەھ ]
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-06-09 23:43 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

56tori
kumlukburisi
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 619
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 102
شۆھرىتى: 1115 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1250 دوللار
تۆھپە: 8 ھەسسە
ياخشى باھا: 128 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 33(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن ماۋۇ سەينى راسا ئوخشىتىپ قۇيۇمەن .خاتالاشمىسام بۇنى 11 پارچە قىلىپ توغراش كىرەكقۇ دەيمەن .زىياپەت ئۈستىلىنڭ جانۇنى بۇيىچە .
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • تۆھپە:+5(ئاشپەز) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • udum
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-10 10:48 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( kumlukburisi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    Ali_Telak

    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 494
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 1309
    شۆھرىتى: 13255 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 22358 دوللار
    تۆھپە: 16 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1341 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 265(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-08
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-23
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بەك چىرايلىق چىقىپتۇ.
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-10 12:50 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( Ali_Telak ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    archa
    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 435
    نادىر تېما : 3
    يازما سانى : 684
    شۆھرىتى: 7195 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 8285 دوللار
    تۆھپە: 8 ھەسسە
    ياخشى باھا: 737 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 133(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-01
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-23
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    پىشۇرۇش ئۇسۇلىنى بەكمۇ تەپسىلى يېزىپسىز. مانا مۇشۇنداق يېزىلسا ھەممىمىز ئاسانلا ئۈگىنىۋالالايمىز. رەھمەت!
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-10 18:40 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( archa ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    شىرىن
    مـۇنـبـەر مـەلـىـكـىـسـى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 8
    نادىر تېما : 8
    يازما سانى : 436
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 242(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    تەييارلاش سەل قىيىندەك قىلىدۇ،تەمىنى دىمىسىمۇ رەڭگى شەكلىنى كۈرۈپلا ئادەمنىڭ ئېغىزىغا سېرىق سۇ كەلگۈدەك تاماقكەن.
    خەنزۇچىسىنى 金色玉米饼دىسەك توغرا بۇلامدۇ قانداق.
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-10 19:38 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شىرىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئۈمۈد گۇلى
    قۇرۇق شۇئار بىلەن خوشۇم  يوق .كەمىنە ئۈمۈدخاندىن

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 573
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 441
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 161(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-05-24
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-20
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئەجەپ يىگۇم كەپ كەتتى ~.لىكىن مەن سەل تەسراق قىلەمەنمىكى دەيمىنا ماڭا تەييارسى بولسا بولدى ھې ھې ھې
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-10 22:38 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۈمۈد گۇلى ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    aynare
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 207
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 213
    شۆھرىتى: 2145 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2249 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 215 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 85(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-03
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-25
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ماڭىمۇ تەييارى  بولسىلا بولدى،بەك ئوخشىغاندەك قىلىدۇ.
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-11 15:19 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( aynare ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئېرا
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 54 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    قوشۇمچە ماتىريالىدىن جىشىفېن بەرسىڭىز تېخىمۇ ياخشى چىقىدۇ
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-13 01:43 | 新疆乌鲁木齐市

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئېرا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كىتاپ
    دەرىجىسى : *


    UID نۇمۇرى :
    نادىر تېما : *
    يازما سانى : *
    شۆھرىتى: * كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: * دوللار
    تۆھپە: * ھەسسە
    ياخشى باھا: 50 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : (سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:*
    ئاخىرقى كىرگىنى:*
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن ھەم ئائىلەمدىكىلەر بەكلا ياقتۇرۇپ يەيىمىز بۇ تاماقنى .بۇ يەردە تەييارلاش ئۇسۇلىنى كۈرۈپ ئۇزەم سىناپ باققۇم كىلىۋاتىدۇ.قانداق بۇلاركىن...................
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-15 18:34 | 新疆

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كىتاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    archa
    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 435
    نادىر تېما : 3
    يازما سانى : 684
    شۆھرىتى: 7195 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 8285 دوللار
    تۆھپە: 8 ھەسسە
    ياخشى باھا: 737 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 133(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-01
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-08-23
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ئوخشىتالماسسىزمىكىن كىتاپ خانىم. قاتۇرالماي تېرىقتەك تېرىلىپ تۇرىدىغان پىشۇرسىڭىز بولمايدۇ جۇمۇ؟
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-15 20:09 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( archa ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
    • Pages: 1/3     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » گۆشسىز قورىمىلار
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا