بەرەنگە راپراقچىسى
مەنمۇ بىر كىنودىن بىر خىل تاماقنى كۆرۈپ ئىتىپ باقسام بالىلارغا بەق يىقىپ كەتتى.
بەرەنگىنى يىرىم سانتا قىلىنلىقتا ياپىلاق توغراپ ئاندىن تۇخۇمنى چىقىپ ئىلەشتۈرگەندىن كىيىن توغرالغان بەرەنگە ياپراقچىسىنى قىزىلمۇچ ئۈۋۇندىسى ھەم زىرە قاتارلىق دورا دەرمانلار بىلەن تەيارلانغان تۇخۇمغا 2 سائەت دۇملەپ قۇيۇپ ، ئاندىن ياپىلاق قازاندا تۇخۇم پوشكىلى پىشۇرغاندەكلا پىشۇرساقلا بولدى سىناپ بىقىڭلا بەك مىزىلىك ھەن يىيىشلىك بۇلىدىكەن بىر قىتىم يىگەن كىشىنىڭ يەنە بىر قىتىم يىگۈسى كىلىدىكەن.
كەسپى ئاشپەز بولمىغاندىن كىيىن مۇشۇنداقلا تومتاقلا يىزىپ قۇيدۇم ئۇستاملارنىڭ تۇزۇتۇپ قۇيىشىنى ئۈمۈت قىلىمەن
[ بۇ يازماتۇزتەرپىدىن2010-05-31 14:13دە قايتا تەھرىر ]