خۇرۇشلار'؛؛
125گرام ياغ.
2.تۇخۇم.
150گرام شاكىلات.
2.چىنە ياكى 2.5 چىنە ئۇن.
ئۈستىگە سىپىش ئۈچۇن شىكەر ئۇنى.
تەييارلاش؛
شاكىلاتنى ئىچىدە سۇبار قازانغا سېلىپ ئاستا-ئاستا ئىرىتىمىز.
ياغ بىلەن شىكەر ئۇنىنى بىللە ئېلىشتۇرىمىز.
تۇخۇمنى ۋە سۇغۇتۇلغان شاكىلاتنى بىللە ئېلىشتۇرىمىز.ۋە بىر ئاز ۋاقىت ساقلايمىز. ۋە ئۇنىڭغا ئۇننى ۋە ياغنى قۇشىمىز.
ۋە ھەممىسىنى ياخشى ئارلاشتۇرىمىز. ئەگەر ۋاقتىڭىز بولسا 1 سائەت ساقلايمىز.
خېمىرنى ياڭاقچىلىك ئېلىپ يۇملاق قىلىپ تەپسىگە تىزىمىز.
دوخوپكىنى 190 دەرىجىدە قىزىتىۋالمىز. ۋە پېچىنىنى 15 تىن 20مىنۇتقىچە پىشۇرمىز.
ئاخىردا شىكەر ئۇنىنى ئۈستىگە سىپىمىز.
