تۆۋەن تېمپېراتۇرىلىق مۇھىتنىڭ ئالاھىدىلىكى سەۋەبىدىن خىزمەتچىلەرنىڭ ئېھتىياجلىق بولىدىغان ئېنېرگىيە مىقدارى كۆپ يۇقىرى بولىدۇ، تۆۋەن تېمپېراتۇرىغا ماسلىشىش ئۈچۈن ئادەمدە ئالاھىدە بولغان فىزىئولوگىيىلىك ئۆزگىرىشلەر كۆرۈلىدۇ. يېمەك - ئىچمەك جەھەتتە تۆۋەندىكى بىرقانچە نۇقتىغا ئالاھىدە دىققەت قىلىش كېرەك.
تۆۋەن تېمپىراتۇرىدا خىزمەت قىلىدىغانلار ئوزۇقلۇق تولۇقلاشتا قۇۋۋىتى يۇقىرى، ئوزۇقلۇق تەركىبى مول ئوزۇقلۇقلار بىلەن ئوزۇقلىنىشى كېرەك. شۇڭا ئادەتتە پولو، كاۋاپ، كالا گۆشى، قوي گۆشىگە ئوخشاش غىزالار بىلەن سۇيۇق سەلەڭ تائاملارنى شۇنداقلا ئىسسىق تەبىئەتلىك شەربەتلەر، مۇراببالار ۋە چاي دورىلىرىنى غىزاسىغا ماسلاشتۇرۇپ ئىستېمال قىلسا ھۆل سوغۇق كەيپىياتنىڭ زىيادە تەسىرىنى ئازايتىپ، نورمال خىزمەت قىلىشى ۋە ياشىشىنى كاپالەتكە ئىگە قىلغىلى بولىدۇ.
تىيەنيۇۋ مەقئەت-ئۈچەي كېسەللىكلىرى دوختۇرخانىسى
توربەت ئادېرسى:
http://wei.xjtygcyy.com